Tuesday, January 15, 2013

Tribal/Aztec Oversize Shawl attack!

 assalammualaikum


hello ladies! today pika ada good news untuk semua..very good news! heeee
for those who seeking and searching for Tribal/Aztec oversize shawl..pika ada jalan penyelesaian nya..happy kan?...dimana anda semua boleh dapat shawl yang bersaiz besar and mudah cover your aurah..bertambah best!!..heheee..but sebelum tu............

me wearing Tribal/Aztec oversize shawl yang tengah hangat dipasaran sekarang... lovin it!
mudah nak di gayakan!


ini pulak design lain..heheee..my favorite also..
ada banyak design design menarik! weeheee~

so, kenapa sibuk menggelarkan nya oversized shawl? sebab measurement untuk shawl ini ada la besar..serious besar..saiz paling kecil pun 180x100..ada pelbagai saiz ikut design nya..ada 130x130 anda 200x70! serious besar-besar..and boleh buat volumeness style..which is m favorite style! heee..

kepada mereka yang berminat nak beli Tribal/Aztech shawl ni boleh ke Pikalurve! sebab murah!! kalau harga pasaran untk shawl macam ni mencecah RM35-RM40 taw..tapi di pikalurve..kami menjualnya dengan RM30 and below! serious murahhhh..rugila kalau tak order satu..semua orang mesti ada satu..heee








 ada banyak design! harga based on design and measurement nya..

do check it out now ---> Pikalurve
gerenti puas hati lahh..heee..


sekarang bukan sahaja ada shawl ni ada jugak top, handbag, maxi-dress, and design-design lain taw! open for pre-order until this 26 January 2013!! come on order now..you can wear it and celebrate Chinese new year *for those who celebrate it ofcoz..heee..

till then,

if ada soalan ke apa-apa boleh terus PM di Pikalurve..pika akan jawab secepat mungkin..insyaallah :)



Thanks for reading this ^_^


8 comments: