Thursday, January 24, 2013

super duper malas day

assalammualaikum



no makeup look!
ini la ghupe nya pika bila malas..hahahaaa...serabut nya lahai..pika akan pakai tudung bawal time very super duper malas day!..hahaaa...kalau rajin sikit, pika belit-belit laaa..hehee..

ohh yaa! eyebag tu tredmark pika okehh..since i was little girl eyebag ni dah ada..so memang tak boleh nak mempertikai kan nya..HAHAA..macam-macam product dah try tapi tak hilang gak..alahai nasib =="



okay laa..nama pun super duper malas..tak boleh taip bebanyak..heheee..






p/s: psssttt~ kepada mereka yang cakap saya ni kuat makeup bagai..dah puas hati tgok muka pika ni? hahahaa..seronok la korang nak gelak besau... *ce korang pergi tgok cermin pulak :)







Thanks for reading this ^_^


1 comment:

  1. durian crepe baru try sekali. rasa nak try lg la. :(

    ReplyDelete