Friday, January 04, 2013

Si misai merah

assalammualaikum


May Allah bless our Jumaat Day today (as i'm writing this on friday)

Start your day with smile..
the biggest smile ever :D



ASOS mustache watch selling like goreng pisang panas sekarang! so, i got mine too..bought from my friend who selling this with original ASOS watch for RM50 include postage! percentage original tu i'm not sure but she say original but not in store something like that..hahaa..tak sure sangat..

but its doesn't matter lahh..what i like about this watch?! first of all it's red! yeahh, i love watch in red, gold, blue and black..never try other color before..kalau try pun jam dekat pasar malam RM10 tu..hahahaa..tu pun pakai sebulan lepas tu nazak..hohoo..

2nd, ada warna gold bahagian besi tu and 3rd the mustache pun warna gold! aww ;) super like it !
lagi best takde nombor so, nampak kemas and tak serabut macam ada sesetengah jam tu dalam tu ada date la ada compass bagai.serious serabut..jam macam tu memang pika elak kan awal2..sebab kita nak tengok jam pun susah..heeee~



hey my new watch.. aww ;)
pika ni tak picky sangat dalam memilih jam..sesetengah orang tu nak yang branded-branded je harga tak seribu, tak nak beli..macam-macam la..pika pulak as long functional , quality elok and suitable for my hand dah kira okeh..asal boleh gitu~


if ada sesiapa berminat nak beli ASOS Mustache Watch ni boleh terus ke page Pikalurve..
insyaallah ;)


till then,




Thanks for reading this ^_^


6 comments:

  1. simple and nice je jam tu;)
    lagi lagi warna merah. serius comel

    ReplyDelete
  2. email me pika anyra88@hotmail.com

    ReplyDelete
  3. Nina Zee: okay, sure..nanti pika email kan ehh :)

    ReplyDelete
  4. wwaaawwweeee... jam misai. idaman ni. nak jugak.. nak minta tolong belikan boleh ke? hehe.

    ReplyDelete
  5. Oshinz: SURE boleh dear, just give me ur email and i wil send the detail :)

    ReplyDelete