Monday, January 21, 2013

Goin' In

assalammualaikum


Sunday Sunday Sunday...hurmm dapat ice-cream sundae pun best gak ni!! huhuu..

well, biasalah kalau weekend activity mesti nak berjalan-jalan..sehari merehatkan badan dari kerja dan sehari lagi mesti nak keluar..*shopping

so, ahad ni pika ada dua tugas..tugas lahh sangat..mengada je lebih..ahad pika dah start moving out to bangi..kenapa tetiba kena pindah ke bangi?? hurmm PracticalLife..dah kena transfer ke station bangi untuk menuntut ilmu dengan pegawai-pegawai luar...heheheee..

 psssttt, i moving out to my temporary rental house located at Bangi..hahaa..rent for 1 month only!

nak cari ilmu tu biar sampai ke negeri China..tak kan baru nak pindah bangi sekejap pun dah complain bagaikan..so, just terima..and bernasib baik..mintak tolong Azmira (one of my girlfriend)..she help me find the rental house dekat area-area bangi ni..alhamdulillah dah dapat...


OUTFIT:
maxi-scarf from bonita
qaleesha dress from kznabihah
lee black jeans
pikalurve studded bowling bag *favorite!
flilflop sandle


*posing bajet tu mesti! BHAHAHAA..



so, planning hangkut barang semua dah settle..lepas dah settle hangkut barang tu semua..turun Midvalley kejap..shopping sikit..nak cari suitable shoes for my Practical nanti..biar selesa sikit nak terjah hutan-hutan tu..heheee..*mengada-ngada

selama ni duk office je..pakai sandle biasa-biasa pun dah okay..huhuu..

le menu..bruppppp! alhamdulillah ;)
my Lunch&Dinner for the day...


let's face the fact!
makan tak tengok kiri kanan..huhuu~



makan biar bersungguh-sungguh..tu yang badan naik pun bersunggunh-sungguh! HAHAA..

*lovin my green ring & colourful bracelet!

kembali ke mission asal which is i need to find suitable shoes for my work..so, shopping kejap..merata-rata mencari kasut yang sesuai..ada yang cantik tapi takde saiz..sedihh je!..masalah betul kalau kaki lebar ni..heheee..siapa ada masalah yang sama..mesti korang faham kan..heee :D

kadang-kadang tu ada saiz..tapi promoter tu malas nak cari..nyapah jerr..HAHAA..
*Thumb Up kalau korang pernah kena macam ni!

finally, last call! last call! pergi cari dekat BATA..hahaa..ramai gak orang dekat Bata ni ehh..biasa kalau dah sampai Midvalley, mana orang pandang dah butik Bata ni..hahaaa..semua pakat nak layan Clarks, Aldo, dan seangkatan dengan nya..kannnnnnn...huhuuu...




comfortable wearing it for my 1st day..sport shoes for ladies! ada promotion RM68 only! heheee..okay la kannnnn...errr~~ mula-mula nak ambil warna Grey+Pink taw..serious cantik..selesa pun selesa..lepas tu...fikir-fikir balik, malas nak basuh tiap-tiap hari..so, pilih la warna Hitam+Blue ni! hitam kan warna selamat...heheeee..bila pakai kasut ni rasa selamat je..*ayat metefora sangat!



btw, here where i stay now..Garden Homes Bangi..cantik kan rumahnyaa..macam tak percaya lak ni rumah sewa..kawasan perumahan baru..siap ada guard jaga keluar masuk..quite safety here..



i need to find new cute keychain for this keys..
hahaa..so, bangi-ian! lets hangouttt...heeeeeee...

neyhhh, i'm working...




Thanks for reading this ^_^


3 comments:

  1. sdapnya pizza. rumah tu lawa tp tak lawa sebab kaler hijau huhu kalau kelabu mesti nice :D

    ReplyDelete
  2. cute!
    Neat post and love your blog... would you like to follow each other!

    My Lyfe ; My Story
    @MyLyfeMyStory 

    ReplyDelete
  3. sedapnya pizza tuh! hihi. btw, slmt menjalani kehidupan di tempat baru.. :)

    ReplyDelete