Thursday, January 24, 2013

Burger Bakar & Durian Crepe

assalammualaikum



semalam pika teringin sangat makan durian crepe ni..tah kenapa pun tak tahu..then nampak iklan dekat FB yang Abang Burn ni bukan saja jual burger bakar tetapi ada durian crepe gak..dengan itu ambil kesempatan beli durian crepe sekali dengan burger bakar...ngeeheheee..
*bertambah gemok la aku ni =="




Burger Bakar Cheese - RM8.50
Durian Crepe (6 pcs) - RM10.00

dah banyak kali pika try burger bakar Abang Burn..mudah kata Burger Bakar Abang Burn ni la 1st burger bakar yang pika makan..hehehee..korang boleh refer dalam entry INI dan INI..



 
ini la ghupenya Burger Bakar & Durian Crepe Abang Burn..burger bakar nya memang tiptop lahh, tak leyh nak di nafikan lagi dan berpuas hati..heheee..
durian crepenya sedap!..memang rasa la durian and cream nya... tapi "pembalut"nya atau "lempeng" nya agak tebal sikit..(sebab previous pika makan pembalutnya nipis) ..tu yang terasa pembalut durian crepe kali ini agak tebal sikit..takpe-takpe tu mungkin boleh improve kannnn.. tapi overall memang sedap!
petang semalam pika kekenyangan sangat sampai malam..so, tak payah makan malam..hehee..




boleh visit here for more -------> Burger Bakar Abang Burn
banyak cawangan Burger Bakar Abang Burn ni..ada di Ampang, Kajang-Bangi, Nilai, Jaybee, Kota Damansara (lokasi terdekat dengan pika), Shah Alam, Seremban dan lebih mudah kalau korang click HERE untuk lokasi jajahan burger bakar Abang Burn



kepada Abang Burn, tahniah atas kejayaan anda dalam memajukan Burger Bakar..semoga dapat meluaskan perniagaan ke luar negara pulak lepas ni..mana lah tahu boleh masuk pasaran international kannn..apa-apa pun GOODLUCK!



mari tolong promote kan Burger Bakar Abang Burn! biar world wide tahu!!
mana la tahu nanti dapat merasa burger bakar RM1 lagi..heheee..




Thanks for reading this ^_^

3 comments:

  1. pika kene try burger bakar notbadlaa grill plak lg terbaik dr burger bakar lain sebab sos mayo sume homemade tengok entry ni :)

    http://whitewallsofhermind.blogspot.com/2012/03/notbadlaagrill-burger-much-better-than.html

    ReplyDelete
  2. wahhh..mcm best! takpe2..nanti pika try ye..
    thanks for the info :)

    ReplyDelete
  3. perrhhhh..terliur ar tgk burger bakar abg burn & durian crepe tu, .hehe :)

    ReplyDelete