Sunday, December 16, 2012

WatsonMusizFestival massiveness!

assalammualaikum



heyoo, 

mesti ramai yang tahu kan tentang WatsonMusicFestival ni!! concert watson anjurkan untuk member-member nya and the best is featuring international star like B.o.B , Far East Movement and Mizz Nina!! i must tell yaa! this concert rockin' dude! serious best......



i wearing what comfort me the most!
well, u gonna get sweaty all night...heheheee....


why England? this is best i can came up with! wink wink ^_^


pink and green neon bracelet from diva!! pretty!! totally in love with spike spike thinggy now!
 kalau boleh rambut pun nak buat spike jugak! HAHAHAA..


OUTFIT:
royal blue pashmina from FiMi Collection 
England flag top
scarlet black cardigan
lee black jeans
H&M black hobo handbag
flilplop sandle
accessories: Diva neon studded bracelet, random bracelet




all massiveness! pika pergi dengan mereka bertiga ni lahh!



with emmm...



azmira!


before the concert start! korang awesome!







see, and extra ticket! sepatutnya my other girlfriend kena ikut but she cannot join because her sister wedding reception! yeahhh....


ecehcehcehh..lagi dua org tu walaupun muka tak dapat masuk tangan pun jadi la ye..miahahhaa..


and tetiba hujan pulak..and everyone get one free rainplastic coat! hehehee...time tu dorang pakai lempar je..semua orang berbut-rebut..rela tu syok je baling-baling macam bagi ayam makan..hehehee..


lepas dah exited memakai je, a few minute lepas tu hujan dah berhenti! 
berpeluh-peluh tu mestilakan!


time mizz nina perform!
mintak tolong orang ambil gambar! hohoooo~~


so, lets see their performance...
pika tak guna camera hebat..so, setakat ni je laa yang mampu ambil gambar! hehehee

Mizz Nina performance!
i must say..okay la for opening :)
lagu yang dia perform yang pika tahu cuma Take Over dengan What You Waiting For ..


next is B.o.B! 
best okehh..well, semestinya tak boleh nak ikut dia nyanyi sebab dia raping kot..hahahaa..terbelit-belit lidah kalau nak ikut...

tapi serious impress dengan dia..boleh raping sambil menarik kesana-kesini! i was like woww!
well, B.o.B kan banyak featuring dengan artis-artis femes macam Bruno Mars, Hayley William, Taylor Swift, and many others...so lagu macam Nothin' On You, Airplanes, Both Of Us...!


paling best bila dia tetiba turun stage and berlari dekat crowd! semua orang terkejut..guard terpaksa berlari macam lipas kudung nak kejar dia..hehehee..he even trow Limited Edition Sweater for the lucky crowd! untung la siapa yang dapat kan....heheheee....


next, Far East Movement!
serious time dorang perform pika jadi energetic!! 

lagu yang wajib and pika nanti-nantikan ialah Rocketeer, Like a G6 dan lain-lain! memang awesome! time Far East Movement perform, crowd memang happening giler...


dorang perfome best!

make my night feel great! sambil tu exercise taw..miahahahhaa...



and not to forget to the lovable person Cik Asyik! for giving me this free ticket!
*hugs!

weeheeeee~~


dah lama tak pergi concert macam ni..tetiba teringat zaman sekolah menengah dulu..rajin sangat pergi concert..bila dah besar ni kena jaga-jaga sikit..hehehee..tapi sekali-sekala sokeyh la kot..sebab nanti dah kawin lagi tak boleh kannnn...ngeee :D


#TypicalTeenagersNowadays 



thanks for reading this ^_^



6 comments:

  1. yg sorg tu skali pndg mcm farah fauzana. haha

    ReplyDelete
  2. @Hafiz Hassim: macam je.tapi bukan..heheee..kalau farah fauzana dah kena serang hendap dh tu..hahahhaa..

    ReplyDelete
  3. Arghhh FREE TIX is always AWESOME!!! hagak jeles dsitu wppon x gan mane2 artist trsebut but live performance is always FUN :)

    ReplyDelete
  4. @Sizzling Suzai: heheee! totally FUN!!

    ReplyDelete