Friday, December 14, 2012

sensational durian crepe

assalammualaikum

durian crepe ini tengah hangat di pasaran! memandangkan musim durian kan..walaupun benda ni dah lama tapi sekarang baru femes..ada gak yang kata "ketinggalan zaman" bagai..ehehee, serious kelakar..kalau tak femes, kau pun tak beriya-iya kan kan kan..hehehee TypicalHuman!


hari tu baca dekat blog Cik Epal dalam entry resepi durian crepe gebu katanya..serious jeles, sebab pika tak merasa lagi durian crepe ni..sekarang makin femes and ramai yang mencuri peluang ini untuk buat and jual durian crepe ni..hewhewheww..business minded la katakan...

nak buat sendiri? hahaa, busy laa...and takut nak menjadi..so, beli je lahh..ngehehehee...

and i got one for my self!


gini la rupanya..
yang ni gebu sebab pika pernah tengok orang jual cenonet-cenonet je..yang ni kira oke laa..



filling yang putih tu whipping cream and yang kuning-kuning sikit kat bawah tu isi durian
rasanya sedap but durian nya kurang sikit la...heheheee..overall OKAY :)

but today maksu pika bagi rasa durian crepe ni..and delicious!
baru la merasa the real taste of Durian Crepe ni..heheheeee....

so, good news for those who live in klang valley!! especially in Shah Alam area! u can get this durian crepe by text your order to this number 012460523 !! they do C.O.D around Shah Alam area
hahaaa, tolong promote kan..ngeee :D

okay, that all!


thanks for reading this ^_^



4 comments:

  1. wahh . nmpak macam best je durian crepe nie . tapi kita tak makan durian . bukan febret , tengok benda nie macam rasa nak try tapi tak berani takut2 muntah terkeluar balik . hahaha

    ReplyDelete
  2. ouh, i nasihatkan kalau u takbole mkn durian better don't try kot..sebab my friend muntah2 mkn taw sbb dia mmg tak suka durian..

    ReplyDelete