Thursday, December 20, 2012

pineapple baby teether

assalammualaikum


baby teether..sesuai untuk baby yang nak menggigit acah-acah dorang ni ada gigi..hehehee..sebenarnya dorang nak tubuh gigi..tu gusi gatal-gatal nak menggigit je keje nyaaa..hehehehee...


so, pika belikan untuk afrina (cousie kesayangan pika sorang ni)!! penat mencari corak-corak yang comel..malangnya pineapple ni yang paling comel among all! so, jadi pilihan la pineapple ni sebab warnanya pun menarik perhatian baby kan..so baby suka gigit-gigit nanti..



lepas balik kerja (praktikal) pika singgah ke rumah maksu jumpa afrina ni..nak bagi hadiah kat dia..
belum sempat bukak dia nak gigit dah..heheheee...suka bebenor la gamaknye tu~



gigit la sepuas-puas hati ye yayang!



so for those nak mencari hadiah unuk baby selain baju, pakaian, headband, barang mandian anda jugak boleh bagi baby teether ni..berguna untuk bayi nanti...




till then,


follow me on TWITTER





thanks for reading this ^_^


No comments:

Post a Comment