Sunday, December 09, 2012

Lucky Winners for 2nd Anniversary Giveaway

assalammualaikum

okay, 2nd anniversary giveaway pika kali ini alhamdulillah mendapat sambutan yang baik dari blogger-blogger di Malaysia! weeheee...ada jugak blogger-blogger dari luar nak join tapi...hurmm..next time k..ada rezeki lebih pika open GIVEAWAY untuk international gitu! (mampoih den nak byr postage..ngehehehee)


so, tanpa membuangkan masa anda...mari scroll kebawah!

berikut adalah senarai nama peserta yang join GIVEAWAY ni

1) FAHIMA
5) IRA
7) EYMASU
10) AFIQAH
12) HAZIRAH
27) ZURA TAMIN 
32) MEIRA
41) IAMME
44) SYIQEEN
48) YU
50) MCKOYA
56) AZWADZ
61) SHAHIRA
63) HAJAR


Terima Kasih kepada anda semua!

ini adalah senarai nama mereka yang mengikut syarat-syarat yang ditetapkan dengan baik dah rapi! ada jugak yang tak ikut syarat-syarat tu tapi pika longgarkan jugak untuk anda sekahlian...yang lain tu pika tak tahu kenapa..ada blog yang pika tak boleh nak bukak sebab "page does not exist" and blog yang ada MALWARE and ada jugak yang salah bagi link..(dia bagi link pika balik)..arhhh..kan dah rugi :(

tapi takpe..boleh try again next time taw! insyaallah, kalau ada rezeki lebih pika akan buat giveaway sekali lagi..doakan la moga-moga pika dimurahkan rezeki dan berjaya dalam dunia blogging ni taw! hehehe..moga-moga doa yang baik-baik anda dimakbulkan dan anda dirahmati Allah..*insyaallah :)



and

*drumm roll!!!!








wahhh! tahniah kepada mereka-mereka di atas! ni semua pika buat menggunakan RANDOM.ORG taw! helpful sebab pika tak reti nak pilih sebab semua blog best!

okeh kepada pemenang sekalian sila ALERT!
emailkan detail anda dekat pika
NAME, ADDRESS, NO.TEL ke syafiqah_girlz@yahoo.com.my
 selewat-lewatnya hari khamis bersamaan 13 december 2012!! siapa lambat hantar detail dikira OUT..ecehcehcehh.bukan apa..ini bagi memudahkan urusan kedua-dua belah pihak..okehh

and the best is! Hadiah anda jugak adalah RANDOM!! which one of you will win this and that hadiah..hurmmm.. SURPRISE!! wait and see until the hadiah reach to your door! heee~~


till then dearies!

semoga anda semua sudi and support pika dalam dunia blogging ni!


thanks for reading this ^_^



9 comments:

  1. Alhamdulillah . menang akhirnya . Thankyou sis Syafiqah :D

    ReplyDelete
  2. alahai . num kita hampir2 je nak menang tapi takde rezeki lah . btw tahniah kepada pemenang ! ^.^

    ReplyDelete
  3. @CikIeraZiera: tahniah dear :)don't forget to email me ur detail..

    ReplyDelete
  4. @Syafiqah Zuhari: hey there! don't be sad! nanti cuba lagi keyh! :)

    ReplyDelete
  5. hmm..tak bertuah..taniah yang menang..(^_^)

    ReplyDelete
  6. Kenapa buat 62? Keciwa betul, keh keh keh apa2 pun tahniah you all yg menang ;D

    ReplyDelete
  7. omg,, tak sangka bole menang... first time join ga... alhamdulillah.. ^^

    ReplyDelete