Wednesday, December 05, 2012

kepingin Burger Bakar

assalammualaikum


pika dah lama nak makan burger bakar..almost a month jugak taw! everytime nak cari tak dapat..kedai tutup laa...kedai pindah la..kedai takde laa...aishhh, hajat tak kesampaian nak pekena burger bakar! time pergi MAHA hari tu Syaza (membe pika) ada offer one place ni ada jual burger bakar gak katanya..pika serious exited! tempat nya di Restoran Bismillah..yang dekat dengan UPM tu..sekali tutup..arghhh, sadis! hahaha..lepas tu pika bertekad jugak nak makan burger bakar..so, pika mintak CikBiah cari kan burger bakar terdekat yang boleh try kan...

and taraaa~~ hahahaa..
tercapai jugak..


rupanya dekat je dengan rumah pika! alahai........
kena rajin mencari..usaha lebih sikit kan dah dapat makan burger bakar..hewhewheww...


closed up sikit! cheese melting..
kalau burger bakar normal harganya RM7.50 kalau tambah cheese RM8.50! ohh well, ofcourse la pika nak tambah cheese..tak jauh beza sangat pun kan! rugi la..actually banyak lagi menunya..boleh tambah macam-macam..bila bertambah tu makin bertambah la bayaran yang dikenakan..


Cik Biah suh buat muka exited! hahahaa..habis exited dah ni dapat burger bakar..kehkehkehhh..


CikBiah ni sudi sesaja teman pika..GoodGirlFriend!heheheee.. *hugs!



lets focus on the melting part! onomnomnommmm...aummm..gudbye..
overall, i loike loike..memang rasa la daging di bakar! hahaa...sedap! cheese pun best...

jujur ku akui ini adalah kali pertama pika makan burger bakar..arghh, lantak la korang nak boo ke hape..yang penting pika dah merasa!! wink wink ^_^

lepas ni nak try dekat tempat lain pulak..nak buat perbandingan rasa dan kebesaran nyaa..huahuahuaa..


till then..


do follow me on TWITTER



thanks for reading this ^_^



8 comments:

  1. wow.. meleleh air liur tgk.. hehe

    ReplyDelete
  2. tapi burger ni nampak kecik sket ye dr yg kt area wangsa maju tu?

    ReplyDelete
  3. @iza: laa yeke? pika tak pernah try makan burger bakar dekat sana..takpe..nanti pika try! insyaallah :)

    ReplyDelete
  4. @rara nasiha: yup! sedap...hehee..my 1st time trying this burger bkar...

    ReplyDelete
  5. sedapnye burger..nyum2. ;p
    followed ur blog..feel free to check mine yaa..
    http://thefreestylist.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. sedappnyeee!i pon suke cheese..creamy yum!
    i've followed ur blog..feel free to check out mine ;)
    http://thefreestylist.blogspot.com/

    ReplyDelete