Monday, December 03, 2012

explorace MAHA 2012

assalammualaikum

semua orang mesti tahu kan tentang MAHA 2012 ni..siapa tak tahu tu bukan rakyat Malaysia la agak nya ..hohooo..sebab pengunjung ke MAHA 2012 ni mencecah 3juta orang..adakan anda salah sorang dari 3 juta tu? well, pika ye! ngeheheheee..


pika pergi dengan CikBiah..haha..dia la yang plan nak pergi..i follow..sebab before this pika pernah mention dekat dia pasal MAHA 2012 ni..jap jap..before gerak ke MAHA tu singgah UPM pick up my friend during my studying at aloq staq..almost 3 year kami tak jumpa..and now berpeluang jumpa..happy :)



okeh, tahniah la nak cakap sebab event ni memang berjaya..
for more info visit MAHA 2012

so, let see our journeyyyy..


see! pintu nak masuk pun sesak! memang sesak! tambahan pulak kami pergi the last day..hari ahad..ngehheheee..memang busy la kan...



okeh, KING of fruit here...
paling dapat tarikan ofcourse!
CikBiah beli durian taw..and smpai sekarang tak hilang bau durian dalam kereta pika..huaaaahuaaa.. i need arang to get away the smelly smell! hehehee..



kusyuk memilih my favorite fruit! anomnomnomm..
pika suka gile buah manggis! bukan senang nak dapat buah ni..tunggu ada musim baru dapat..


ni pun sedap gak! jambu batu + asam pencicah yang sedap!

i tell you what! kami ni macam explorace dekat sana..orang memang ramai and sesak la kan..besar pulak tu..ada dalam hall ada dekat khemah-khemah je..and time kami smpai tu hujan pulak..pika bawak payung and suddenly rosak! errrr..redah la je hujan tu..serious penat berjalan which is BAGUS! sambil-sambil exercise...hohoooo...



paling dapat tarikan! CHEESE MOIST! banyak flavor yang awesome..my favorite ofcourse red velvet and oreo! orang tu pun suggestkan those two flavor!..memang tak rugi beli..sedapppppp~!



my fwennnn..sempat lagi nak posing walaupun kesesakan! peduli apa..huhuuu..


memang menarik perhatian bukan! HAHAHAA..



explorace katanya...



shopping enough!


OUTFIT:
Plain ocean silk pashmina
F.O.S aztec top 
vintage denim vest
lee black jeans
python texture handbag bought at Pekan Frinjan 29
accessories: Cotton On bracelet


with Syaza! ni la kawan pika tima study dekat aloq staq dulu tu! 
kami satu dorm! dorm F5..dorm paling LEGEND la katakan..miss all of you member of F5 Astech aloq staq! 



let's get a rest! senyum tu over memanjang!


then continue berjalan to fulfil CikBiah needs! she badly want durian..hahahaa..
happy lettew..



sesudah puas berjalan-jalan..dekejap hujan sekejap tidak..hahaa..anyway we have a blast!
pika beli manggis 2kg, dukong 3kg, jambu batu 1kg dengan nangka madu katanya..tapi keras kematu..hahahhaa..kena tipu do situ ye..huehuehuee..

tp takpa..yang penting ada manggis! hahahaaa...happy and not to forget the cheese moist! super delicious!


till then guys,


thanks for reading this ^_^


2 comments: