Saturday, December 08, 2012

Diana Rikasari's new shoe line that debuted at OBB

assalammualaikum


hehee, sambil-sambil tengah online sekali nampak Jezmine OBB update this photo! and i was like..OMG!! must go!..hehee..sebab tempat pika praktikal dekat Shah Alam jugak!
(ohh yeahh, pika dah start praktikal, will update u more about my praktikal..hihii)


kalau dah sampai Old Blossom Box (OBB) ni mesti la kena focus dekat decoration nya! memang super cute and girlish gitu..more like it!







haaaa..look what i mean..cute-cute kan! nama kedai pun cute...decoration mestila cute! baru sepadan bagai pinang di belah dua (peribahasa tak memasal!)




and and and..i meet fashionable blogger tak lain tak bukan SheaRasol!


wahh, i tell yaa..blog kak shea ni always inspired me okehh..kalau kak shea update mesti kena baca..kak shea ni selalu join event-event yang awesome ! fashion nya pun syle! btw, now she continue her study at UiTM Shah Alam for Master in Fashion! hahahaa..how do i know? bersembang laa..kak shea ni best laa..boleh di bawak bersembang..tak awkward sangat la kalau dengan dia..heheee! *hugs!





and another decoration!

wahh, i wish i have a boutique someday and i will decorate it cute as this..ngehehehe :)



eheemmm, diskriminasi ketinggian disini! hehehee..
Kak JezmineZaidan ni kecik-kecik cili padi okeh..talented sangat! fashion designer yang terkenal gak selalu design baju-baju retiss..



and most important is, dia tak sombong pun..dia layan semua orang sama je! i like..sesetangah designer tu sombong kan..but not Jezmine..she just adorable!
*pika kena bengkok kan badan sikit nak nampak sama tinggi dengan Kak Jezmine..hehehee







more cute design!!

last but not least! of course famous blogger Diana Rikasari
she famous with her outfit update! 



say what! she cute right?!
first time jumpa dia sebenarnya..and pika senyum la..and she say "hi, i'm Diana"..and i say "yes, i know"..heehee..she surprise.!hihii..

btw, they all stylish wll while i'm just wearing my abaya my mom bought from mekah since it friday..i though i would be nice for me to wearing this for my work (praktical)! heheee...turn up well for this event tooo..hehehe ^_^


Diana Rikasari's new shoe line that debuted at OBB Section 13! 
so korang semua boleh singgah ke store OBB di Shah Alam..for more info do follow them on twitter..




selepas dah bayar and duduk dengan kak Shea and kami camwore..hehee..
girls always be the girls! so act like one :)


do follow me on TWITTER

till then,


thanks for reading this ^_^


2 comments:

  1. alamak terlepas pandangla pula..ingtkn diana dtg ari minggu xsangka pula ari jumaat..huhu..xde rezeki nk jmpa..huhu..
    btw shea yg sporting tu my classmate..hihi

    ReplyDelete
  2. hehee..laa..kalau tak kita boleh jumpa..hehehee...ouh, kak shea tu classmate akak asyik ke..heee :)

    ReplyDelete