Sunday, December 30, 2012

Burger Bakar singgit

assalammualaikum




dah baca iklan dekat atas ni?
yeahh.. pika berkesempatan pekena burger bakar RM1..yiihaaa! serious best..1st time pika baca iklan ni.."ehh?! betul ke?" tak kan la nak bagi harga burger bakar RM1 je? harga normal dia mencecah RM8++ taw..pelik bin ajaib ni..then keep reading dekat Facebook Page Burger Bakar Abang Burn  and i was like..IT'S FOR REAL!!! bila tengok venue-venue dalam list tu and Kota Damansara pun ada!! lagi happy sebab dekat dengan rumah!! yihaaaa again! 



kalau dekat Kota Damansara ni venue burger bakar ni dekat Tanjung Village Food court! femes tempat ni..tempat-tempat santai bersama keluarga untuk menjamu selera..but i'm not sure masakan n menu-menu dia yang lain sedap atau tidak sebab everytime datang sini memang aim burger bakar je..so..heheheheee...



tak mustahil la kan kalau orang sanggup beratur panjang untuk dapat kan burger bakar RM1..logik di akal jugak! actually time pika sampai ni pika beratur dari jam 9 setengah malam macam tu..and still in long queue .. maksudnya ada orang lebih terawal dari kami..agak-agaknya pekul berapa la dorang gerak dari rumah kan..hehehee..


so, here i am..still dalam barisan yang tidak bergerak..hehee..makin biskut keping diet la konon..padahal lepas ni nak pekena buirger bakar..btw, biskut diet tu serious tasteless! errrghh! 



and finally after done queue..dah nak dekat smpai dekat kauter untuk keluarkan duit RM1 untuk satu burger bakar!!! yeahhhhh ! singgit bebeh! singgit!!



with the happy gace finaly boleh makan burger bakar~~ yeayyyy


this is how hte burger bakar looks alike!
still the same as i eat in previous (HERE) .. pika tak letak high expectation la pada burger bakar ni sebab RM1 kan..so they might in hurry ke apa ke kan..so they might just campak-campak and all that..but i was WRONG!!! they serve still good! and the taste still awesome..


sesunggunya boleh buat pika kekenyangan..bruppppp~ alhamdulillah :) hehehee..
HAPPY! ^_^


so guys..walaupun korang miss out this opportunity ke apa ke..just hiding to their stall..and ask for burger bakar..sebab tak rugi pun beli sebab sedap :)

keep supporting them! wishing Abang Burn success in the business..mana la tahu kan boleh ke peringan international pulak ke nanti..boleh perkenalkan dekat luar..insyaallah :)


ok, bye


thanks for reading this ^_^

6 comments:

  1. wah2 . rm1 jee ? best betol . still same pulak tu dia punya rasa .

    ReplyDelete
  2. wah sedapnya.. sume org duk cite pasal burger bakar ni~~ tak berpeluang nk makan lagi pika~ lama tak singgah sini~ hee pe mcm skg? da sem bpe??

    ReplyDelete
  3. Syafiqah Zuhari: yes, seringgit je taw..and kenyang macam makan burger RM8..happy happy :)

    ReplyDelete
  4. Sea Lavender: yes, its been awile..pika still okay and update this blog..keep supporting me keyh! takpe..next time jangan lupa try makan burger bakar ni keyh! *hugs!

    ReplyDelete
  5. waaahhhhhhh!kita tak sanggup nak beratur panjang..dah dapat burger,tengok tengok rasa kenyang dah.sebab lama sangat beratur..hihi:)

    ReplyDelete
  6. Laskar Pelangi: mcm tu pulak ye..hehehee..

    ReplyDelete