Wednesday, November 28, 2012

Yoshhh Langkawi - Part 2

assalammualaikum

okay, continue with my holiday at langkawi..heheheee...


starting with this sexy ladayyy..opp opp opp...
kenapa la cute sangat yayang? selalu buat orang rindu dekat dia taw! err >.<



okay, petang lepas dah puas berjalan-jalan..apa lag..terjun swimmingpool time! honestly tempat ni best..dekat dengan pantai! swimmingpool luas and dalam..puas hati nak swim! ngee...



 jum lemas kan dia..hekhekhekk..alahh..nak lemaskan pun tak sampai hati!! baru masuk air ni dah menangis! sejuk agaknya...tak pun takut..kecik-kecik dah pandai takut..heeeee...



lepas dah takut...buat muka innocent! saboo je lahhh

pika ke langkawi ni bukan atas dasar nak berjalan-jalan and so on, so tak banyak tempat pika pergi..sebab tak planning pape pun..lagipun pergi atas urusan kerja ayah..hehee..sembil menyelam..kita minum air...heee~~




 menu for breakfast! and many more!! banyak lagi menu2 breakfast nya..memang puas hati la makanan nya! bagun pagi-pagi dah kenyang membunting..kehkehkehhh..


she eat healthier food not like me...hahahaa...


 sunrise lahh sangat kan..hehe..time ni tengah ajar ibu camwore..ecehcehcehh.ibu pun posing jugak tu...heeeeee...mana tak tumpahnya kuah kalau tak ke nasi kan..*peribahasa la sikit..hewhewheww..


try na catch up with the view at the beach! serious tak sampai sepuluh langkah dah sampai dekat pantai!..memang tempat ni dekat dengan pantai sangat! no wonder ramai omputeh dekat sini..


CUTE MUCH!! hehee.. i love you :)


tempat bersantai..nampak omputeh dekat sana tu..hahaaa..jauh ..



almost nak tergelincir..hahaa..nak posing maut lagi..nasib baik tak tergelincir..kalau tak nanti jatuh macam nangka busok..hahahaaa..



the swimmingpool view!



skodeng orang mandi..hahahaa..takde keje!

dah sampai langkawi mesti shopping..hahaa..ni pun last minute shopping..sehari sebelum balik tu baru nak shopping..






cukai free katanya! dah sampai langkawi ni, selain pinggan mangkok atau peralatan dapor... coklat wajib beli! terutamanya daim!! hehehee..


sangat cantik!! sekarang rasa menyesal sebab tak beli hari tu :(


well, basically my acktivity at langkawi not much since i just followed my dad for his work purpose! hahahaa..but i still have a great time.. dari tak buat apa-apa..kita berjalan-jalan kan best! maklumlahh..pika ni memang kuat berjalan..sampai ibu and ayah dekat rumah tu pun dah lali..kejap-kejap nak keluar..ok, lupakan..so, banyak tempat yang menarik pika tak pergi..seperti tasik dayang bunting, bagi helang makan.. dan lain..maybe next time! let setup for a proper day and activity..! insyaallah...




okay dah smpai jeti kuala perlis! ready to back home!

penat je sepanjang perjalanan...padahal duduk saja..kehkehkehhh..


ok la..tamat sudah cerita ni..till then



p/s: siapa free jumaat ni? jumpa anda di kompleks Belia dan Sukan Shah Alam! exited nak tgok i am neeta perform! and banyak bazaar2 menarik! see yaa..*hugs!



thanks for reading this ^_^



No comments:

Post a Comment