Friday, November 16, 2012

UNIQLO Opening at Sunway Pyramid

assalammualaikum

hari ni bagun pagi, mandi-mandi..lepas tu sental bedak kokuryu super summer cake yang super awesome..sesiapa yang berminat boleh beli dekat pikalurve sebab murah gilerr!! harga pasaran mahal but pikalurve jual murah weyhh!! rugi tak cuba bedak awesome neyh!! honestly dari lubuk hati pika..sharing is caring!! hahahhaaa...OK!, continue..heheee..nak bersiap-siap ke UNIQLO Opening at Sunway Pyramid!..



studded handbag from pikalurve also!!! my current favorite! and MUST HAVE handbag i tell you! material quality same as MANGO and VINCCI!! i'm serious!!! 


and not to forget that..pika wearing this snake away blazer from the geek lair (online shop)! memang awesome but a little big size for me..but still fine even this will make me look bigger =="
hehehee~



OUTFIT:-
aidijuma bawal
snake away blazer from the geek lair (online shop)
lee cooper  pants
pikalurve studded handbag! 
crocodile wedges
mix&match accessories and chunky ring
diva collar necklace! 




can you see the crowd!! MASSIVE!!
pika berbaris dari jam 10.30am dapat masuk dalam store jam 12pm..yess!! how long i'm waiting for this!! sebenarnya barisannya lagi panjang..lepas pika berbaris tu pun still ramai giler orang berbaris okehhh...



almost at the entrance!
ohh yaa, sepatutnya 500 lucky customer will get free tote bag..but i'm not really lucky..hihiii~


okeh, dah smpai dekat entrance kena tahan kejap sebab nak limit kan customer dalam store supaya tidak terlalu sesak..and alhamdulillah nasib baik pekerja-pekarja dia peramah and sambut kami dengan baik! kalau tak mahu naik angin pika..sebab dah beratur lama! marketing strategy bagus! kena pandai bodek customer kan!!! teeeheee~

so, alang-alang dah beratur panjang..bila dah masuk memang rugi la kan kalau tak beli..dengan itu pika membeli dengan sepuas hati!..weeheee~


limited discount for only opening time!! bukan clearance sale okehhh..heee~~



dapat top yang comel-comel for RM29.90, basically just round up become RM30..hahahaa..but, there is no my size.. haiyaa =="



well you know uniqlo..brand that create t-shirt to comfort people yet for styling~
more to casual style ^_^



t-shirt RM29.90 ONLY!!! 


so, i'm gonna take a few items tooo!!



section paling ramai!!memang awesome!! pika pun beli satu! will update soon!!
awwummm :)


hehee..semua pakaian yang dipilih pika tak try pun..miahahhahaa!  pakai ambil and just terus bayar...tapi bila balik pika try baju-baju tu alhamdulillah muat ^_^  ..and time nak bayar tu tak payah beratus panjang sebab cashier nya banyak! nasib baik!!..so, lepas bayar terus keluar..still dapat layanan baik..heheee~~



next lunch time! lepas dah shopping penat2..tak breakfast pun before pergi tu taw...



we had lunch here! TARBUSH!..kalau dah sampai dekat Sunway Pyramid mesti try..
decoration nya very the arab-arab one i tell you oulsss! memng cantik design nyaa ^_^
pika masuk-masuk terus teruja! miahahahhaaa~


tempat ni memang cantik laa waa cakap sama lu! deccoration nya style! ramai jugak foreigner (mat2 arab) makan dekat sini..


drinks:-
chocolate ice-blended
pink guava ice-blended
dua-dua sedap! TIPTOP wa cakap sama lu~


macaroni apa tahhh~


nasi beriyani ayam! 
besar giler! but first don't judge the book by it's cover okehh! nampak macam biasa tapi serious kenyang giler! satu nasi ni boleh kongsi dua orang! (lain-lain pinggan laa)
sedappp! ayam yang di serve tu separuh ayam taw! taw! puas hati giler makan ^_^
*alhamdulillah



eating sampai kusut masai tudung! bulatnya muka den weyhh..miahhahahaaa~

menu makanan nya memang banyak! boleh la korang try macam-macam jenis! memang awesome ^_^
makanan arab yang awesome..well kita tahu kan orang arab ni kuat makan..so, serving nya memang banyak! so, makan tu puas hati sangat :)


muka kepenatan dan mengantOk! hihii..smpai-smpai rumah sebelum masuk rumah tu sempat lagi camwore dalam kereta..hihiii..sebenarnya nak tunjuk macam mana keberkesanan kokuryu summer cake ni!..memang long lasting! tak rugi kalau korang beli! i tell you!

will update more about this kokuryu summer cake on the next entry..tunggu yaa!! :)



thanks for reading this ^_^

No comments:

Post a Comment