Monday, November 05, 2012

Product Review: Revlon Super Lustrous Lipstick

assalammualaikum

hai awesome girls...



since i'm using this picture as my tweetpic, people are keep asking me.."what lipstick you used?" "why the color are so pretty?" "what is the brand?" and "the color are awesome"..and blaablaablaa...

first of all, thanks to those who keep asking and now i ready to answer you question..aww ;)
yes, i have to admit it the color more awesome then the gal in the picture..HAHAA..
ikhlas dari hati pika warna lipstick ni memang awesome!! cantik and pretty..sebab warna nya sesuai dengan kulit muka pika and i'm in love with it!! 



Revlon Super Lustrous Lipstick
code: 750 (kiss me coral)


sumber: google

this is the packing look like..love the packaging too..

i've been using this lipstick since a year and half ago! and i found this is PRETTY!!
pika suka colornya and texture nya yang mate! sesetengah lipstick macam extra moisture kan but this one GREAT..tak terlalu moisture dan tidak terlalu kering..just nice for my lips!


kantoi ambil gambar sendiri!! HAHAA..



Price : RM30++
range macam tu lahh..sangat berbaloi taw...sebab lipstick ni memang awesome!! 

btw, for lips pika memang sesuai menggunakan revlon..i've try soooo many type of lipstick but this one works AWESOME!! boleh dapatkan di guardian or watson berhampiran anda..tapi tak semua guardian/watson ada jual brand revlon ni..so cari elok-elok..kalau nak lebih mudah pergi parkson or AEON..insyaallah ada..sambil-sambil shopping beli barang rumah tu..boleh beli lipstick ni jugakk..

for those yang dah try do let me know your opinion taw!!

hope this entry help you girls find a better type of lipstick..
till then,
byeee...



thanks for reading this :)

3 comments:

  1. waaa..ohsem gila colour dia ! thanxx for sharing dear. :)

    ReplyDelete
  2. @zuramira: sure dear..my pleasure..nanti you dah try do let me know keyh..

    ReplyDelete
  3. Love the neckless! xD
    Why don't we follow each other? :D

    stylebean.blogspot.com

    ReplyDelete