Thursday, November 01, 2012

fun and despair

assalammualaikum


so what i've been up to this semester break? nothing!! my friend semua mencari kerja while i'm just sit back and relax! hahaha FUNN!! tak se relax yang anda sengka sebab i've been running up my Online Business (Pikalurve) and my pre-loved item (Friendly Fashion.my
so, kinda busy sebab nak kena post barang customer and sooo on!! heheee~
*do check out Now! serious murah!!


hari rabu hari tu..pika tengok cerita ni dekat wayang!! ahahaaa~ Thriller ~~
tengok tajuk pun dah tahu kan? 
rating 3.5 out of 5!!
basically kalau tgok english movie dekat wayang memang tak rugi sebab most of emm cerita best!! just an opinion! AGREE? hihii~




OOTD:
colorful pashmina
lolita dress from pikalurve
lee jeans
studded handbag 
*selipar~~

yes, as always..jalan-jalan dekat mall pun still pakai selipar..i need new shoes!! jyeah ;)



31st October the last day of October ofcourse! and it's wednesday..so, my friend and i decide wanna go to Baskin Robbins because it's a Pink day!! but what happen when Pink day bump to 31st ? yeahhh..as we all know, every 31st baskin robbin will make 31% discount for buying an ice-cream!! so, orang semua beli bergallon-gallon punya laa..so, pika sampai and wanna queue and konon nak flint je..pun habis..so, tak kan la kami nak bergallon-gallon nak makan dekat situ..gile ke hape =="
jadi hampa seketika kempunan Baskin Robbin nya tadi.... 




what a long queue!!!!
and it Halloween~~


dengan rasa FRUST tu berjalan dan terus berjalan suddenly nampak candylicious yang super comel!! and ada gelato ice-cream!!! and why not? ngeee :D


tak lupa jugak mention tako tao!! 







okay then, since i promise my friend nak belanja dia 2 movie..so i dah beli 4 tiket!!
2 tiket tgok movie waktu petang and another 2 tiket tngok midnight movie!!
exited been waiting like 3 to 4 hours after done watching movie waktu petang tu...tunggu sampai midnight movie..exited la sebab sepatutnya tiket pukul 11 malam.sementara nak tunggu tu jalan-jalan and karaoke laaa...lepas jam dekat tangan tu dah menunjuk kan jam 11..exited la pergi beli snack dekat kaunter..lepas dah beli snack tu baru perasan tiket hilang~~ giler sedih!!!
lepas tu i check resit snack tu pulak..tengok-tengok orang tu salah pulangkan balance!! dia boleh pulak songlap RM10 aku!! geram jugak!!!
what a F day!!
tu la maksud title untuk entri ini..Fun and Despair!!! hahahaa~

so, benda dah lepas kalau nak kenang pun tak guna!! mungkin takde rezeki agaknya..insyaallah, ada hikmah disebalik kejadian..kita hanya mampu bersabar dan terus bersabar~~
insyaallah!! kuatkan semangat!! tabahkan hati!!




as a reminder:-
do check out my Pikalurve!! sebab dah update new design untuk peplum dress and ada maxi dress yang MURAH!! order cepat-cepat! siapa cepat dia dapat :)

and do follow me on twitter for more update!!




BYEE~


till then,


thanks for reading this ^_^


No comments:

Post a Comment