Friday, November 09, 2012

Cendol Bakar dive-thru

assalammualaikum



hai, am i look handsome ??? HAHAA~~
*guy voice tone



loving my accessories!! yellow neon square bangle from forever21! well its yellow in color theme color for forever21..hihii..i'm such accessoriesholic! aww ;)

so today is Friday..pika ke Sabak Bernam ambil adik pika yang tengah cuti study week (2minggu) nama je study week, bukan study punn..ye dak...elehh, cakap orang pika pun sama! HAHAA...

so, time ondaway nak balik tu pika cakap dengan adik pika.. "jum try Cendol Bakar yang femes tu" dia pun tak try lagi..and why not..that time pika kasi can dia drive..alhamdulillah dia boleh drive..not bad la..tak la sampai jantung pika ni nak luruh ke hape..cuma takde skill je..lepas ni dah boleh jenjalan suh dia je bawak..hahaa..pika dah malas nak drive :P



walaupun hujan ini sama sekali tidak menghalang kami untuk order..elehh tunggu dalam kereta je kalau hujan pun tak kena...hehee..so, beratur drive-thru untuk order Cendol Bakar ni!! located at Batu 7, Jalan Ijok..waktu perniagaan mereka dari jam 11am-7pm..

okay bila pika dah smpai rupanya banyak jenis..ada set VIP, VVIP and ada yang ada pulut, tapai and durian! what??? durian?! i'm absolutely gonna order that!


ini la rhupenya~
yang pika order ni cendol bakar pulut durian (RM3.50)
adik pika order cendol bakar VVIP (RM2.50) *takde dalam gambar

dan ada banyak jenis flavor lagi~~

so, sesiapa yang belum cuba..boleh la try..



till then,
byee..


thanks for reading this ^_^


No comments:

Post a Comment