Monday, October 01, 2012

glam charity bazaar

assalammualaikum

hey ladies! what to sayyyyyy?
spending my Saturday going out with my lovely friend.......






OOTD:
pashmina from fimi collection 
chanel inspired top
P&Co yellow blazer
drape bottom
hawkeye oxford shoes



 forever21 accessories and miss vintage envelope handbag (my current favorite handbag!)


cakap pasal outfit ni, pika sekarang tengah gila kan blazer..bukan gila macam dekat hospital tnjung rambutan tu ye..means pantang nampak blazer mesti cepat-cepat approach!
bukan tu je..envelope handbag or clutch ke..memang dari jauh pika dah aim! cuma decide nak beli atau tidak je..hohohooo... luckily i manage to grab this lovely envelope handbag from miss vintage..i like it~ do you? ......



so sabtu lepas pika meluangkan masa ke..........................


yes!!! we hiding to Glam Charity Bazaar! 





tapi malangnya pika sampai pukul 5 lebyh and most booth dah nak tutup..errr errrr~ nak beli apa je ekkk....so sempat la beli a few thing..memang few sangat!

lepas tu pergi OU (macam rumah kedua dah) ..........

makan dekat Molten Lava Cake ...
tapi dalam gambar tu tengah minum lahh..hewhewhewww..


red velvet!


 Oh MY! look what i got! my favorite red velvet!!! sudah lama mencari dan cari..akhirnyaaaa...this is the place! this place gonna be my favorite place after this ^_^



dak chumel ni belanja kita..weee~
dia kata, dia ada rezeki lebih..sharing is caring..wink wink ^_^
alhamdulillah..thanks Allah for letting me know her..hope our friendship will last forever :D
susah sebenarnya nak cari kawan yang sekepala and memahami kita..betul tak?
*perghh! kembang kempis, kembang kempis hidung kawan aku sorang ni kalau dia baca..harharharr...


this thing call churros if i'm not mistaken! taste delicious! 
sesuai untuk nak santai-santai and minum petang :D


lepas makan haruslah berjalan-jalan... cuci mata..


 shopping time! ..pilih je banyak..hewhewheww...


 next stop is my favorite! TAKO TAO!


 say WEIRD FACE @_@


next food republic...makan spaghetti and kenyang sangat! 
sepanjang berjalan ni banyak makannnnn..eerrrr~
hancus diet den =.="


hye you, do follow me on twitter ...



till then, keep updating with me~
bye...


thanks for reading this ^_^


10 comments:

  1. love ur blazzer pika

    neway kalau nak cr blazzer cantik

    kt street market da curve banyak dear

    boleh p terjah

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum..
    wahh bestnye shopping.. :)
    tako tu mmg best kan.. i like too.. :)

    ReplyDelete
  3. @Lyaa Suriany: serious ke banyak! woww! nanti i pergi terjah!!! thanks for sharing :)

    ReplyDelete
  4. @jassnani: besbest! and tako tao tu memang nommnommnommm !

    ReplyDelete
  5. mcm jln2 cari mkn dah ni ;p sabtu lepas i ada bazaar jugak kat jaya one hee this saturday ada lagi kat hello deer. do come okay :D

    ReplyDelete
  6. @nurul S: OH my! i wish i can go..but now i'm in the middle of battleship...for my final examination..teehee btw, thanks for asking :D

    ReplyDelete