Friday, October 05, 2012

dating dengan Hanis Zalikha dekat KFC

assalammualaikum


hey, i spending my time keluar dating with this lovely girl tak lain tak bukan Hanis Zalikha!! blogger celebrity ni! siapa tak kenal..boleh tutup je account blogger anda..hahahaha (jahatnya pika!)
but Hanis Zalikha ni juga merupakan pelakon dan host! kalau anda tgok di TV9 dalam rancangan Mad Market! setiap hari rabu! cerita tentang traveling di mana Hanis Zalikha akan membawa dan menunjukkan kita tempat-tempat yang menarik di Asia! okeh jeles nya dengan dia sebab dapat mengacara bukan calang-calang siap boleh Trevel satu Asian pulak..serious cemburu!


kembali cerita kami berdating...alkisahnya Hanis Zalikha ni nak sangat makan Zinger Burger Double Down yang terbaru dari KFC..pada mulanya pika tak nak sebab pika kan on diet..nak jugak badan super model macam Hanis Zalikha tu..mentang-mentang dia model syok la nak makan fast-food kan...tapi sebab Hanis Zalikha ni dah teringin sangat tak sampai hati pulak pika..pika pun teman la dia...kami berdating di KFC......dan makan Zinger Burger Double Down!

okeh..ini lahh Hanis Zalikha yang femes tu! ye ye, pika tahu dia cantik...so, pika ambil gambar dia sorang je lahh..bukan apa segan la bergambar dengan orang cantik ni..tapi kalau ambil gambar dengan Hanis Zalikha ni mesti korang bukan tengok muka pika pun kan..korang mesti tengok muka Hanis Zalikha je..so pika letak gambar Hanis Zalikha je lahhh.. she so PRETTY! muahh :*


pastu baru-baru ini dia ada berlakon filem okehh..bukan calang-calang orang dating dengan pika ni..nantikan filem dia di pawagan berdekatan dengan anda........bukan tu je..kalau korang perasan Hanis Zalikha ni ada berlakon dalam cerita member ku hawa dekat TV3 tu...kalau tak sempat tengok..boleh tengok dekat TONTON keyhh..lakonan dia hebat..bawak watak antagonis! tapi Hanis Zalikha ni dalam cerita tu je mungkin watak jahat..bila keluar dengan dia..peramah orangnya! bercakap je keje nya..pastu dia sembang dengan pika lahh pasal perkembangan terbaru dia..jadi duta product C&C! rezeki mendatang je..alhamdulillah..lupa nak mention yang Hanis Zalikha ni dapat anugerah Naib Canselor UiTM...alhamdulillah..bukan sahaja cantik, berbakat malah bijak! rasa bertuah dapat duduk sebelah dia time tu....ngeeee :D


sudah lahhh..kusyuk pulak tengok Hanis Zalikha yang pretty tu..lupa nak explain pasal burger Zinger DOuble Down...
woww! pernah ke korang tengok burger di apit dengan danging burger bukan dengan roti? i bet you never see this before!!! so, at KFC...you can try this awesome burger!!! kenyang tak terhingga! 

pika memang puas hati makan burger ni! dah la satu hari tak makan..sekali pekena burger ni..kenyang terdiam terus! perut tak berxanji dah...hahahahaha.....alhamdulillah :)


so, gini la rupanya burger pika...NOMNOMNOMMMM....


hahaaa..pika harap Hanis Zalikha happy la dapat makan Zinger Burger Double Down ni! sebab kalau dia happy, pika semakin happy! hehehee..seronok dapat berangan macam ni..acah-acah keluar makan dengan Superstar gitu! serious SERONOK...harap-harap angan-angan pika ni boleh menjadi kenyataan! hahahhahaaa....harap-harap tak kena saman dengan Hanis Zalikha..sebab rembat gambar dia dekat blog pastu buat gossip yang kononnya kami dating sama-sama! hewhewheww...maaf ye Kak Hanis Zalikha..

kalau nak baca entri dari hanis Zalikha boleh clik HERE



ok lahh nak chaw cepat-cepat! mampuih kena maki dengan orang jap lagi..hehehehee..
keep updating with me keyh..muahhhh...

K.BYE
*lari selaju yang mungkin! harharhar..




thanks for reading this ^_^


18 comments:

  1. hahahahhha adoihhhh sy tertipu!!! hahahhaa XD hampeh neway piqa burger ni mmg nmpk sgt TEMPTING.kna try ni!!

    ReplyDelete
  2. @Sizzling Suzai: hahahaha! gotcha! hewheww..sedappp sedapp..you should try this!

    ReplyDelete
  3. peh...lazat sangat ni tapi kalau ada hanis lagi la best kannn

    ReplyDelete
  4. @LelakiSemalam: yes..waiting for her :D

    ReplyDelete
  5. @LelakiSemalam: yes..waiting for her :D

    ReplyDelete
  6. dah agak ad je yang tak kena nih,, haha

    ReplyDelete
  7. @tulus sweet: wahhh!! bila? bila? bila?

    ReplyDelete
  8. Pernah jumpa hanis zalikha dkt jaya one dulu..dia mmg sgt cantik dan xsombong..:)

    ReplyDelete
  9. @asyik Izas: untung la dah jmpa..pika jumpa dlm angan-angan je :D

    ReplyDelete
  10. Haha nice one! Ingatkan betul2 kuar dgn HZ ;P

    ReplyDelete
  11. teeheee~ pika hanya mampu berangan ;)

    ReplyDelete
  12. saya jumpa Hanis Zalikha dua ! huahua

    ReplyDelete