Tuesday, September 11, 2012

Review: Tony Tint cheery pink

assalammualaikum

korang pernah dengar pasal tony tint tak? kalau pernah bagus :)

kalau tak pernah...

ini lah rupa tony tint tu...

code color:
cheery pink

untuk apakah?
tony tint ini merupakan pengganti lipstick anda..tony tint ni make your lip color looks more natural gitu..ada jugak acah-acah korean look! hihii...


this is the step how to apply tony tint...


my opinion:-
texturenya memang ringan dan mudah nak apply..
paling ketara pada bahagian bibir bawah (mungkin sebab bibir atas pika agak gelap kot)
mudah dan cepat meresap..so make sure ratakan dibibir dengan cepat
warnanya memang cun! bibir rasa acah-acah korea kalau pakai (walaupun malaysia tak sesejuk di korea yekk..weeheee)
botolnya serious kecik je..tapi setitik dah boleh buat bibir anda merah so, confirm tahan lama..sebab pika masih ada lagi..teeheee~
tapi benda ni buat bibir pika kering sikit so pika apply lipbalm in2it vanilla bagi moisture sikit

then walahhhhh.....

 i'm ready for class..simple je kan :)
takde la korean looks sangat sebab pika orang melayu..teeheee~
kalau g class tak boleh over-over sangat nanti orang usha pelik semacam..bahaya! HAHAA...


price:
RM10++

purchase at:
Le Beau Monde

dekat Le Beau Monde ini banyak beauty product and Korean fashion...do visit the link for more info! harga semestinya berpatutan..



till then, byeee




thanks for reading this ^_^

2 comments: