Friday, September 21, 2012

pre-grad dinner 2012

assalammualaikum

17 september 2012 yang lepas pika ada pre-grad dinner..khas buat mereka yang dah nak grad (yelaa, kalau tak bukan pre-grad dinner namanya..) petang isnin tu bergegas jugak pika balik dari rumah ke pilah dengan menghadap jemmmm yang teruk..masyaallah! (bila nak siap jalan dekat ulu bendul tu???? dah nak hais semester dah..aigooo!)...sampai rumah sewa around 7pm macam tu..then bersiap..........................

bertotak dari rumah around 8pm something something..time dalam perjalanan tu terlanggar pulak dengan kereta proton waja..makaihh! time tu dah cemas sangat! sebab pika bayangkan kami tak dapat nak pergi dinner..and alhamdulillah, semua nya OK! cuma kereta waja tu tercalar sikit je..nasib baik pakcik tu pun tak marah-marah or anything..so, teruskan jugak perjalanan ke seremban..

oh ya, pre-grad dinner tu buat dekat allson klana resort, Seremban...nak elak kan jem punya pasal, pika ikut member yang kata nya ada "short-cut" follow la mereka..hehehee...and sampai di lokasi jam 9pm..and tengah bayangkan semua orang dah makan and everything..and luckly, time kami sampai tu..majlis pun baru bermulaaa....and we enjoy our dinner....sebelum nak pergi dinner memang adventure..tukar watak sebagai drifter kejap (konon je lebih)


and we arrived! 
time sampai tu memang segan nak masuk sebab rector tengah berucap..hahaa..akibat datang lambat..lepas dah habis berucap baru enter the ballroom..


 le menu


i drink a lot of water that night..almost 10 glasses..i'm not kidding!



le gift



with lovely girl..dek in...


with this smart boy!


The RED


The RED again :)



with the boys..

 



kalau anda ada berminat dengan mereka di atas..do pm me..hahahaaa..


last but not least!
prom queen & king of the night
(ok, perasan sangat!)
ahaaa! we are match..secara kebetulan pulak...






with qiqie..oh my! qiqie dress is awesome.. love emm..



with the red princesses


 with my classmate..yang girlfriend je..tu pun ramai yang takde...


 with kaka, syaza and qiqie


MY DINNER OUTFIT:
really red pashmina
red lace dress bought at The Curve
poplook black maxi skirt
clucth a gift from my friend
flipflop sandle 
*obvious that yang pika tak prepare any heels or wedges ..teehee~



le accessories :
forever21 ribbon ring 
YSL inspired chunky ring 
pearl bracelet 
mix & match



additional accessories on my head replace as tiara..pearl my mom bought from sabah
i'll try the simplest style as possible and this is all last minute plan...


muka kepenatan sangat tapi enjoy and happy :)

dinner kali ni kenyang pun kenyang...happy pun happy..persembahan pun seronok..and ada cabutan bertuahhh..walaupun pika tak dapat..eheheee...selalu dinner dekat dalam area UiTM je..kinda bohsannn...but for this dinner buat dekat hotel..baru terasa feeling-feeling dinner gitu! 


btw, do follow me on twitter 
and do mention me after followed..so, i can follow you back and we can tweet tweet..teehee~



till then, byee



thanks for reading this ^_^

4 comments:

  1. cantikk. owh merah ke?dalam gambar nampak pink la dear. hihi

    ReplyDelete
  2. nampak pink ye..teehee~ mungkin kerna cameranya camera phone sahaja..tak HD sgt..hihii..

    ReplyDelete