Tuesday, September 25, 2012

kalau dah rezeki

assalammualaikum


kalau ada rezeki kita, dekat mana-mana pun boleh dapat and kali ini rezeki pika dalam dunia blogging..alhamdulillah rezeki memenangi Giveaway yang di anjurkan oleh kak Liza Razak..actually dah lama Kak Liza announce winner.. pika yang lambat nak update ...hehehee..

*ayat macam dapat BE je ekk..ahahhahaa..





kak liza dah post hadiah lama dah pika rasa..memandangkan pika busy and sekarang baru balik and exited ibu bagi parcel ni..teeheee~

what I got! weeeheee~ love the jet necklace :)
*exited to wear them...


dan tak lupa jugak ..............
 masih dapat kad raya..eheee~
weeheee~
1st kad raya yang pika dapat tahun ini walaupun syawal dah habis kan..hihii...

" insyaallah, may our friendship last forever ye Kak Liza" 

alhamdulillah :)

kalau ada rezeki tak kemana..insyaallah..kalau ada GA/CONTEST lagi memang pika suka join! so, invite la..if pika minat and free memang pika akan join! hadiah tu tak kesah sgt sebab niat kita untuk berkenalan antara blogger-blogger ye dakk? hehehee...


sekali lagi thanks to Kak Liza and En.Kudud sebab memilih pika sebagai 2nd winner


keep updating with me :)
and do follow me on twitter darlings...


till then, byeee...


thanks for reading this ^_^

4 comments: