Tuesday, September 11, 2012

hectic week

assalammualaikum

alhamdulillah.seminggu berlalu.......seminggu yang sangat busy...sepanjang minggu lepas, jadual memang fully packed! tiap-tiap malam ada test and a lot of assignment nak kena summit..semuanya dalam masa seminggu sampai my weekend pun pack! pagi ada exhibition and malam ada test! rasa macam iron girl masa tu!

isnin hingga khamis class class class and malam test! student life~

dah nak final makin busy!


pada hari jumaat & sabtu lepas berlangsunglahh planters exhibition day 2012 bersempena dengan project extension kami...untuk mencipta sesuatu yang baru..group pika buat bingka sawit..well, not really new but we improve it :)


 we improve the bingka sawit..we dip it with chocolate!
malam tu pulun la kami semua membakar bingka sawit ni..lepas tu kena dip dengan coklat pulak..memang busy..tu tak terkira dengan bingka-bingka yang tak menjadi..fuhh~


 simple props...tak sempat nak prepare over-over sebab takde masa and busy!


 with my group member! plan nak pakai tudung obama warna hijau sama-sama..teehee~


the bingka sawit model




 nasib baik dapat sambutan baik oleh orang ramai..rupa bingka tu mungkin buruk tapi rasa nya sedapp..ecehcehcehhh...


 with group pemotong..


 with group errr tak tahu apa tahh..kehkehkehhh..


and on sunday we have program at U..call finishing school
on at UiTM provide this kinda program :)



memang hectic week! sekarang baru merasa berehat......amin :)

tapi alhamdulillah semunya dah almost done...lepas ni penuh presentation dengan send a few proposal dekat lecturer..then, get ready for FINAL EXAMINATION! errrr~


macam tak percaya dah semester akhir..wish me luck people!



will update more soon! insyaallah :)
till then, byeeee


thanks for reading this :)


No comments:

Post a Comment