Tuesday, September 18, 2012

cala kingdom

assalammualaikum

hari sabtu meluangkan masa ke shah alam semata-mata untuk ke butik cala qisya and qala man okehhh! sila terharu~ 


 actually, memang nak jalan-jalan pun..pika memang suka berjalan-jalan...ngehehee...so, why not kita pergi cala kingdom! props nya memang comels you! masuk2 je teruja jap..mata terus menuju ke area shawl yang tengah tergantung tu..dalam hati ni memang nak beli shawl pun!


frame yang tergantung pun comel taw! 


punya exited nak cari shawl..acah-acah je lebih..hihiii...tapi time datang banyak dah sold out! memang silap lahh datang lepas raya..orang datang berfore raya ye dak?




love the design :)


confuse which color is suite me! errrr~
which one will be mine ?


ze accessories


what an exited reaction...ngeee...


peneman yang setia meneman..


sebelum balik wajib bergambar di main entrance dulu...
creative and pretty the decoration of the boutique!

*ohh, i wish one day i will have a boutique toooo! wish me luck :)


OOTD:
gold silk pashmina
tribal top
puffy cardigan bought at time square
purple bottom
fashion supermaket pink evil handbag
accessories forever 21 and vincci

*normally i comfort just wearing a selipar, so no harm to my leg :P


last but not least, my shawl color selection

yeayy, look what i got! meggie chiffon shawl..teehee~
hajat dah tercapai :)


kepada sesiapa yang belum sampai lagi ke cala kingdom ni..boleh serbu ke shah alam seksyen 7..for more info visit www.calaqisya.com


till then, byee


thanks for reading this ^_^

2 comments:

  1. teringinnya nak pergi Cala Qisya. N Nurul Wonder Waldrobe jugak :)

    ReplyDelete
  2. dua-dua pika dah pergi...nanti datang la butik dorang!

    ReplyDelete