Wednesday, August 29, 2012

total recall

assalammualaikum

sebelum pulang ke kuala pilah untuk sambung pengajian ku, hari ahad tu pika sempat lagi keluar dengan encik SR..dia kata dia dapat tiket wayang free company bagi..jadinyaaa, pika terpilih sebagai peneman..hihiii..siapa tak suka benda free kan..ye dak...

jadinya terkandas rencana pika untuk pulang ke pilah pada hari ahad tu..hari isnin baru sampai pilah..hihiiii....takpe lambat..janji sampai..dan selamat sampai..kannnn..


tengok-tengok..senyuman pun lebarr jeee...

cerita yang terpilih tu pulak ialah cerita total recall...mesti la cerita OMPUTEH ..puas hati sikit kalau tengok dekat wayang nak nak FREE...weeheeee~


 tiket free..see the price! RM0.00..ehehee..
pika tak pernah tengok tiket wayang dengan harga RM0.00..korang pernah tak?


pelakon hebat-hebat!


pelakon jessica biel pulak! 
MY FAVORITE actress..memang syok! 

cerita ini menceritakan masa akan datang, dimana tanah terhad di atas bumi dan cuma ada dua negara je..satu bandar sikit tempat teknologi, apatah nama tempatnya lupa..dan satu lagi tempat pertempatan biasa, the colony kalau tak silap..cerita ini memang seronok..boleh search the synopsis la kalau nak tahu lebih lanjut.kalau nak puas hati boleh tengok sendiri..kiranya tak rugi la kalau nak bayar untuk tonton...
 rating 8/10 bintang laaa..


lepas habis je movie tu..jalan-jalan lagi..tak de jalan-jalan mana pun..pergi mencari tempat makan..dah bosan nak makan tempat yang biasa pergi..nak try something else pulak..hihii..


oleh itu nyonya colors telah menjadi pilihan hati...
pika makan yellow laksa (thai) 




OOTD:
silky stripe pashimna 
scarlet puffy cardigan
black lace maxi dress
unbranded handbag
crocodile wedges



pika beli accessories...tambah lagi collection yang sedia ada..ahahahaa..
memang hobi mengumpul accessories !




till then,



BYEE



thanks for reading this ^_^






12 comments: