Sunday, August 19, 2012

Salam Aidilfitri

assalammualaikum

pika menyusun 10 jari ingat memohon ampun andai kata tersalah kata, sesasul tersalah budi bicara tersalah buat itu dan ini..mintak ampun sangat-sangat, pika hanyalah manusia biasa yang sering melakukan kesilapan..adakala sedar dan tak sedar..jadi ampunkan ye :)
salam aidilfitri pika ucapkan kepada semua rakan-rakan dimana saja anda berada begitu jugak dengan anda yang setia dan sudi membaca blog pika ni..ribuan terima kasih pika lemparkan untuk anda semua..i love you oulss!

ahaaa..gambar ini menjadi pengganti card raya buat anda semua..

masih adakan manusia diluar sana post card raya..well, kalau ada pun mungkin sedikit kan....eheheee..sekarang zaman dah moden..semua pakat post dekat wall FB or twitter ye dak? ehehee...


kalau perhatikan gambar sudah tahu kan pika tak terer edit..ahahaa..memang tak terer yang simple2 and basic bolehhhh ^_^



ENJOY BERAYA ESOK!!!!!!



Thanks for reading this ^_^


2 comments: