Monday, August 27, 2012

Review: Dreamy-I Pink TheDollyEye

assalammualaikum

hi, have you ever think of pink eyes? ahahhaaa.....today pika nak buat review pasal contact lens..pika pakai contact lens ini memang atas dasar pika rabun, bukan sekadar suka suki..tapi tapi tapi..tak tahu pika buang tabiat apa tetiba tergerak hati nak membeli contact lens colour pink! ahahhaa..SERIOUSLY ? enjoy my review..

*pstt..kalau tak suka scroll laju-laju yeee...


TheDollyEye 
korea color contact lens
100% made in korea
Code: Dreamy-I Pink
Actual Diameter: 14.5mm
Big Eye Effect: 16.0mm
Water Contents: 38%
Life Span: 1 year
Power: 175



the lens look like..pink habisss wooo...




my review:-
# diameter memang besar buat mata kita nampak bigeye effect gitu
# mula-mula agak sukar nak apply sebab mata pika ni agak sensitif..so kena jaga elok-elok!
# lepas dah rendam lama-lama dalam solution..alhamdulillah mudah nak pakai :)
# warna agak rare! tapi kalau dalam lighting biasa tak nampak sangat..nampak macam biasa je..bila ada extra lighting tu memang obvious nampak lah warna pink tu..ehehehee
# boleh lasting lama tapi mudah kering jugak..kena kelip-kelip mata banyak kali ouhh..



rare bukan? ehehehee...
jangan bagi adik-adik korang tengok, karang confirm dorang lari lintang pukang weyhh!


ehehehee..

thats all my review..do check my others review...THANKS


byeee...



thanks for reading this ^_^


7 comments:

  1. mimi pom penah ada lens pinlkk...cantik kan..ehehe

    ReplyDelete
  2. tak obvious sgt colour dia dlm gambar..but u look lovely

    ReplyDelete
  3. style woo pink. nak try la nnt :)

    ReplyDelete