Saturday, August 11, 2012

Review: Crystal Eyelid Patch

assalammualaikum

hello beauty and handsome..alhamdulillah we almost did it! selamat dah 21 hari berpuasa..well, dah masuk malam 10 terakhir..mungkin lebih bermakna....amin :)

today, pika nak review sikit pasal crystal eyelid patch..actually dah lama dah beli benda ni..before puasa lagi..tapi lambat betul nak buat review..hihihiii..well, pika memang mempunya masalah eyebag yang super 'ohhsemmm'..hhhmmmmm..i don't have flawless skin macam you olsss...ehehehee...


ada 3 jenis kalau tak silap..white, black, gold..actually pika order white and gold but dapat white and black..its ok lahh..as long the function is the same (to reduce eyebag)






i'm wearing it


time pakai tu rasa sejuk je mata ni
lepastu rasa tenang seketika..hehehee..
the best is boleh buat kerja sambil pakai ni..dia tak gerak-gerak or jatuh..sebab dia stick
boleh tanggalkan selepas penggunaan selama 30 minit..tapi pika tunggu sampai dia kering..biar mata ni sejat segala kebaikan yang diperolehi..harharharr...


actually, benda ni memang tak dapat hilangkan eyebag serta merta..tapi sedikit sebanyak ianya dapat mengurangkan kesan eyebag yang teruk! sangat sesuai untuk student or mereka yang selalu stay up! this also can reduce you fatigue! 

beli dekat Le Beau Monde..RM2 ONLY..murahmurah!
pergi order banyak-banyak sekarang!




that's all,

do check out my other review!



thanks for reading this ^_^


2 comments:

  1. your eyes is really cute! Envy envy! hihi

    ReplyDelete
  2. cute? i've eyebag darling..no soo cute..ehehhee..so, don't be envy keyh :)

    ReplyDelete