Friday, August 17, 2012

Iftar at station kopitiam

assalammualaikum

hi, raya araound ze corner people! super exited!
semalam pika iftar dengan encik S.R...kalau boleh tiap2 tahun nak iftar sama-sama..ahahhaaaa..semalam kurang sihat..muka macam belacan lenyek! tapi keluar gak sebab dah berjanjikan..tak baik mungkir janji....dosaaa~ 


lokasi hari tu Station Kopitiam dekat e@curve!


grand total..agak mahal! 
makan untuk 2 person sampai RM50 gak..tapi berbaloi..sebab kami kenyangg membongkang!


fusion snowy ice chocolate 

galaxy fruit juice mango


fish n chips with fried rice

menu pilihan pika sebab pika allergic ayam T___T
punya lama aku sental makan ayam..last2 allergic..sedihhhh..tapi sental gak!


chicken chop with fried rice 

dua dua menu ada nasi..orang melayu la katakan..mesti nak makan nasi..ye dak?


fusion snowy ice chocolate tu memang sedap..mula-mula nampak macam biasa-biasa je..rasanya memang sedap..chocolate everywhere! dekat bahagian bawah ada chocolate, topping chocolate added lagi with chocolate rice! serious chocolate everywhere! ahahhaaaa...

fich n chips tu macam biasa lahh rasanya..sedap jugak..and fried rice nya pun sedappppp!



lepas tu kami solat magrib then, jalan-jalan window shopping..then out!


muka budak sakit..macam belacan kan..huhuuu..



OOTD:
Blue Ruffle shawl 
red inner silang
batwing semi cardigan from vintage
heart troop top
clubmod handbag
grey maxi skirt bought at curve
vincci wedges 




korang dah shopping raya???? tema apa raya tahun ni??? buat kuih raya ke beli???


byeee~




thanks for reading this ^_^


No comments:

Post a Comment