Tuesday, August 14, 2012

Iftar at ice room

assalammualaikumm


sabtu lepas....lepass..lepasss...lepasss...pika berpeluang meluangkan masa dengan kawan-kawan (time sekolah menengah dulu) untuk berbuka puasa dengan mereka....lokasi kejadian ialah di Ice Room!
nama ja Ice Room, tapi tak lah sampai rasa sejuk macam dalam peti ais tu..hihiihiii..


mesti lahh nak posing dulu...



what i ordered...
tropical mixed fruit 

chicken chop black paper sauce 


with rabiah and basyirrr..mesti tak nampak kan..heheheee..kat belakang tu..


tak semua berpeluang nk join kami....eheehheheee...
tapi kami tetap enjoyyy...


sambut bufday yang dah lepas...

ok, perasan sangat....


celebrate bufday my friend ni..hihihiii..







meet pretty mira! rinduu gyla dekat dia ni..selalu twitt twitt je...hihiii










sebelum balik..kita posing dulu....



finally...we are done...almost 10p.m gak kita org baru gerak nak balik...





OOTD:
pikalurve tone pashmina
polkadot batwing blouse from modde
lee black jeans
clubmod handbag
crocodile sandle
accessories mix&match
watch adidas (birthday gift!)


*batwing blouse make me look more bigger or not? hmmmm..


byeeee...




p/s: gambar yg ada watermark tu dari canon dslr, gambar yang takde tu dari acer tablet 



thanks for reading this ^_^


1 comment: