Tuesday, August 07, 2012

Harrods Tote bag Giveaway by Liza Razak

assalammualaikum

hello beloved readers

alhamdulillah, pika kekenyagan selepas sudah mentela'ah laksam yang yummy for the tummy! memang favorite uhh! eheheheee...

memandangkan pika rajin sekarang ni...mood rajin macam mana? mood rajin nak join giveaway dari Puan Liza Razak (hamboii, kemain formal)

pika dah lama follow blog Kak Liza ni..dari mula-mula pika start berblog..secara kebetulan tengah berblogwalking and follow...i followwww..ehehee..blog kak liza ni memang best..rajin update lagi la pika suka! ehehee...selain tu kak liza ni update dengan fashion-fashion terkini..selalu post OOTD bagi inspirasi untuk gadis-gadis diluar sana untuk bergaya kan :) ....pastu gambar smart2..jeles ouhh! hihiiii..pujian ikhlas dari hati ni!

^_^


GIVEAWAY ENDS: 10 AUGUST 2012 (10 p.m)

jadi, bagi melayakkan pika untuk join giveaway ni kena post "My Favorite Outfit"
mulanya susah gak nak piih sebab mostly apa yang pika pakai semua pika suka lahh..kalau tak memang pika tak pakai kan...ehehehe...


MY FAVORITE OUTFIT

memandangkan tiada limit gambar ditetapkan.........




antara oufit kegemaran pika..pika suka mix&match and colorful
memilih pakaian yang sesuai mengikut keadaan lahh yang paling penting is comfortable!


eheee..semua syarat dah terlaksana..harap-harap pika antara yang bernasib baik la dan bertuah :) ..mana la tahu rezeki dalam bulan mulia ini..hihii..*amin


jum ramai-ramai memeriahkan giveaway kak liza ni ye :)
wish me a very goodluck!

byeeee..




thanks for reading this ^_^


6 comments:

  1. suka gambar pika yang no 2 tu...stylo sangat !! anyway thank you for joining sis :)

    ReplyDelete
  2. yes, i'm glad sis suka! harap-harap ada rezeki..amin :))

    ReplyDelete
  3. AA I missed this giveaway! sad!

    ReplyDelete
  4. AA I missed this giveaway! sad!

    ReplyDelete