Thursday, August 16, 2012

dari PizzaHut ke PortDickson

assalammualaikum

hello semuaaa..ye, mesti korang exited nak beraya kan kan kan...samalahh kita..tp sekarang pika kurang sihat..sobbsobbsobb..sedih kannn..

pada isnin lepas bersamaan 13 ogos 2012..pika keluar Iftar bersama classmate (AT1105C2)..lokasi nya ialah Pizza Hutt (bunyi acah2 dalam tv tu) di bahau...semua nya last2 minit yang merancang irsyad and pika selaku pembantu merangkap bendahari dan setiausaha (aku pulun! hahahaa)..alhamdulillah semuanya berjalan dengan success dan seronok! 


rasa nak cubit pipi sendiri..tembammm OUHH! grrr~


minah kepoci sambil memengan resit total up segala bagai..fuhhh~
tapi macam biasalah akan berlakunya shortage dimana terpaksa menambah duett pocket sendiri yang juga merupakan hasil pemberian daddy ku..


kami memeang selalu heppy..padahal bila dalam kelas muka masing2 macam sardin time lecturer ngajar..huahuahuaaaaa...


abang baju pink ushar guaa..ahahhaaaa..


nahh! senyuman over exited...exited menunjukkan pizza yang sedappp..nommnommnommm..


ini kepala a.k.a mastermind tapi dia balik awal..boooooo! ahahhahaaa...


 lepas ni penuh gambar yang sensari dan penuh kontroversi..kalau puasa toksah tengok!




 semua ini hanya lakonan semata-mata..jangan salah faham pulak..kami hanya berseronok sahaja..tiada kena mengena dengan yang hidup mahu pun yang sudah meninggal dunia.. :D

ok, kita taubat balik..tinggal kan semua kontroversi tu dekat bawah katil....



here we are....
ok, sejujurnya lepas ni mungkin pika akn rindu dorang ni..banyak jugak kenangan bersama..yang buruk tu buang dalam jamban pastu flash..yang manis tu kita simpannnn..ye dak?


award GayOfTheYear :P


award MemberOfTheYear 

 award SmileOfTheYear
baju pink tu tak tahu kenapa tak senyum..ngehehehehee...*sorry apex


lepas tu...last minit merancang jugakkk..kami ke PortDickson..mula-mula tu sembang kosong je..gurau2..sekali..menjadi betul sebab semua setuju nak pergi...



 dalam perjalanan ke PortDickson tu kami singgah minum-minum kejap..


 we at the beach!



 santai...


 main bola dekat pantai..masing-masing bersemangat 


again!


them..


full with picture?..yes, i know!
all this will become memories of us..one day in future, if we have children and family we won't be able to turn back the time and rewind everything..but, we have picture that full with memories :)

AT110 C2 ( 3rd generation ) the best!


byeee...


thanks for reading this ^_^

XOXO

2 comments: