Friday, August 03, 2012

cheaper crumple shawl

assalammualaikum

walaupun malam ni ada test, masih tegar untuk update blog..baru terkebil-kebil baca sampai chapter satu..tapi apa kan daya..arghhh! apa aku merepek ni....eeehuuuu...wish me luck okehh..

today, pika nak cerita tentang shawl kedut-kedut atau lebih dikenali dengan nama crumple shawl..kelakar je dengar shawl kedut-kedut..agagagagaaa...bukan shawl tak iron ye..tapi memang fesyen dia macam tu.....

so, my obsession dengan crumple shawl keep increasing day by day! pantang nampak mesti nak beli! pergi forever21, cotton on, diva, zara mesti ada jual crumple shawl! tapi tapi tapi...i need some affordable price! so, boleh beli banyak-banyak! dengan itu pika telah berusaha mencari supplier untuk crumple shawl..dah akhirnya jumpaaa........yeayyy! happy melompat-lompat...


ini antara contoh crumple shawl yang pika ada....


this is kinda my favorite..beli dekat Deeper N Harder 


this is another favorite..beli dekat Cat Whiskers 


easy to make turban style! love emmm...

never worries of what you doing..nak makan ke nak melompat ke..memang mudah nak pakai sebab dia stick to one place..maksudnya tak licin and tak gerak2 lahhh...


yang ini pula polkaDotz version....



mesti ramai yang risau kan..kalau pakai crumple shawl nanti susah nak buat syle lahh tak cover lahh...well, you are WRONG!
crumple shawl ini sangat lahh best! sebab:-
kain cotton mudah nak pakai
kain jenis tak panas
mudah di gayakan
tak perlu iron! yes! major LIKE
lerang besar! serious besar..dua kali ganda size normal shawl taw!beshbeshbesh!

so, korang boleh wear it right!


bagi membebankan anda untuk membeli crumple shawl bernilai RM30 to RM70 di shopping mall kat luar sana...pika dengan suka cita nak maklumkan..pika jual crumple shawl lerang besar...sila senyum dengan leborrr..ada pelbagai corak..boleh check it out dekat pikalurve boutique sekarang!!!harga semestinya berpatutan...RM20 FREE POSTAGE in semenanjug malaysia..apa macam? baik order cepat-cepat sebelum terlambat..okehhhh!





thanks for reading this ^_^

XOXO






6 comments:

  1. xpyh iron !! mmg stujuuu sgt22. hehehehe :))

    ReplyDelete
  2. ni bukan ketuk ketuk ramadhan :P
    ni intai intai ramadhan ..hehee..singgah sini !

    ReplyDelete
  3. ni bukan ketuk ketuk ramadhan :P
    ni intai intai ramadhan ..hehee..singgah sini !

    ReplyDelete
  4. Cantik-cantiknya.. Suka lihat yang polkadots ^^

    ReplyDelete