Sunday, August 26, 2012

5th & 6th day of eid ul fitr 2012

assalammualaikum

lagu raya: Suasana Hari Raya by Anuar Zain & Ellina


selagi syawal masih ada memang mood nak raya memanjang jerr! so raya ke-5 dan ke-6 pika raya di melaka (belah ayah)......



 

 RAYA OUTFIT:
green pashmina from Mekkah
green kurung modern
WR handbag
flipflop sandle



sebelum balik melaka tu kami ziarahi kubur nenek pika ... al-fatihah~






 with our beloved mother!
mari kita doakan kesihatan dia..she fighting for cancer (final stage)..i always hope she in good condition and happy! May Allah bless my mom...


beraya rumah mak ngahhh


ok, cincin juicy rose den sama dengan kuih cornflakes bentuk rose ni..teeheee~


my family with makngah family :)


smart tunnel


dekat kampung melaka..actually bukan kampung pika tapi kampung sedara ayah..peghh suasana kampung betul! sedih la pika takde kampung..sobsobsobb ;(


datang rumah orang buat macam tempat sendiri..well, itu memang hobi kami ^_^


stay at Melacca hotel..maklumlah orang takde kampung..sedih kannn...

we are family :)


we are sibling :)
from left bonia, ray ban, ray ban, vincci

kami beraya sambil shopping dan bergembira..huahuahuaaa..


memang tak miss kalau pergi melaka tak singgah tempat cendol ni kan...


with potato twist


lepas tu singgah mydin MITC melaka...besar ouhh!


bila beraya sambil shopping..jadi macam ni lahh..hihii...


ok, till then..i will story more about MyRAYA SOON! insyaallah :))


thanks for reading this ^_^


7 comments:

  1. selamat hari raya pika..
    hope your mom will get well soon..
    just pray for her dear..:)

    ReplyDelete
  2. selamat hari raya pika..
    hope your mom will get well soon..
    just pray for her dear..:)

    ReplyDelete
  3. @asikin izas: selamat hari raya asyik! thanks..keep pray for my mother health..

    ReplyDelete
  4. @areen the monster: selamat hari raya jugakk :)

    ReplyDelete
  5. smoga ibu awk sembuh spt sdia kala yer..both of d family n ur mom r real-strong dear..insyAllah.. :)

    ReplyDelete