Wednesday, August 22, 2012

2nd day eid ul fitr 2012

assalammualaikum


lagu raya: Hari-Hari hari Raya by Ana raffali



my 2nd day of hari raya in perak..siapa orang perak dekat sini? angkat tangann..yeayy, kita GENG! ok ok sila turun tangan anda..terima kasih sebab sudi angkat tangan..kalau tak angkat pun terima kasih sebab sudi baca  eheheeee....



RAYA OUTFIT:
flea market gold pashmina
purple blouse from aryan boutique
dark purple maxi skirt bought at the curve
handbag bought from emmy zuraihan
crocodile wedges (not in picture)



ahaaaa..baju yang anda lihat itu merupakan baju recycle dimana pika just mix and match je maxi skirt with blouse..kebetulan padan pulak..hentam sajalahhh ye dak? maklumlahhh..baju raya yang kita tempah berpasang-pasang tu sehelai pun tak siap..sedih ouhh! so baju raya yang baru cuma on first day of raya...ahahahaa..setiap tahun mesti tak siap baju yang dihantar..pika pun tak tahu kenapa nak kata hantar kain lambat..3 bulan sebelum raya dah hantar kain untuk jahit..aduhai nasib labu labi....




lokasi utama semestinya teluk intan rumah opah chor! tiap-tiap tahun mesti pergi!
from right my lil sister, maksu and my sister..yang hujung kiri tu kenal kan siapa..hohooo..



with my sister...guess how old she is?ahahaa...



not realy big family sebab tak semua ada time ni..kalau tak sah-sah tak muat camera!



with my Queen! 



my newly born cousin! afrina amanina! loving this baby sebab tak menangis..senang nak jaga..



on my way to kubur Tok Bee
al-fatihah~



we are tired for the whole day berjalan... muka berminyak habis! ahahahaaa...
sila abaikan ye :)


till then,
 will update next chapter soon :)



 byeeeeeeee...



 thanks for reading this ^_^


2 comments: