Tuesday, August 21, 2012

1st day of eid ul fitr 2012

selamat semua umat islam menikmati bulan syawal dengan gembira..dalam bergembira itu jangan kita lupa kepada mereka yang kurang bernasib baik..ingat-ingat la mereka..kalau mampu hulurkan lah bantuan..insyaallah..in return nya lebih berganda-ganda dari apa yang akan dapat...insyaallah :) 

ini kisah raya pika tahun 2012..
theme: GREY
RAYA OUTFIT:
grey kaftan from wrapz boutique
pikalurve's creation Shawl 
purple grape clutch bought from emmy zuraihan
nichii wedges



simply accessories..the avenger rings in purple !


actually, this year theme should be purple..last minute changes..fuhh~
pika dengan rasa kurang puas hati yet happy tetap nak ada kan jugak warna purple so pika match with purple handbag/clutch and accessories..mula-mula ingat nak cari pumps warna purple..unfortunately takde size la pulakkk..maklum lahh kaki gajah..hewhewhewww~




with my beloved family! they all i got...
walaupun kadang-kadang bergaduh, riuh rendah, suka ria..wel,, baru ada life kan macam tu ^_^


this is my SUPERHERO :)
no one can beat him..eheheee...




 this is my queen.. well, in kingdom have a king and queen



the prince and princesses


 saat yang dinanti-nantikan...weeheee~
 kachinggg chingg $_$



we are..hurmmmmm....you name it :)

 as usual, kami bergerak selepas solat raya dan kali ini selepas sola zohor..alhamdulillah perjalanan lancar...jem pun tak teruk nak ke utara nun (perak je punn)...hihiii..




on the road or on the way? sampai malam...everyone tired!..hihiiii...

 ok, will update 2nd day of hari raya story okehhh...

 byee..


 thanks for reading this ^_^



5 comments:

  1. woohoo happy idul fitri for you ,nice outfit and salam from indonesian bloger

    ReplyDelete
  2. selamat hari raya , tema baju same ngan sy , warna grey ;) huhu

    ReplyDelete
  3. aah baju kite pon lebih kurang sama :)

    ReplyDelete