Saturday, July 21, 2012

yellow mustard and tribal

assalammualaikum

hi, exited nak puasa ye semua ni..ehehee..bagos-bagos..puasa bagi penuh taw...

tadi tadi pika keluar dengan encik.SR..katanya rindu (gelimat mat mat matt..ahahhaaa) ..kami ke Sunway Pyramid..saje jejalan..bukan skating ye..memang tak lah den nak skating dengan memakai skirt labuh ni ekk.....mula nak tgok cerita the dark knight rises..FULL kot..errr~


juicy accessories..superr in love with this..
pergi kelas pun still pakai :)



OOTD:
 yellow mustard shawl from jarumbenang 
unbranded pastel top
random tribal cardigan
yan e-onlineshope royal blue skirt
flipflop sandal
wardrobe rehab handbag
juicy accessories


arghhhh..kualiti gambar sangat rendahh..gambar diambil guna enpon encik.SR (iphone kot)..kenapa gambar jadi mcm ni ekkk..tak kan camera iphone tak cantik kan...gerammmm...eheheee..
membuatkan semangat berkobar-kobar nak ambil NOKIA X6 den dekat nokia care..gambar tiptop sikit..eheheee...puji sendiri lahh ye, sebab takde orang puji..

lagi pun sekarang ni mana orang pandang enpone nokia dahh..kannnn..hihii..pika je setia sebab (sentimental value) hadiah bufday ayah bagi time umur 18 tahun tu...time tu tak banyak enphone touch screen lagi..rasa kembang semangkok time tu sebab sengsorang je pakai..tapi sekarang belambak boleh dapat dengan RM200 je kot..budak sekolah rendah pun dah pandai demand nak iphone, ipad, macbook bagai..aishhh..


tetiba lari topic pulak kan..ahahahaa..


memandang kan esok nak puasa..jadinya kami melantak sepuas hati..den kalau bab melantak memang hebad...nak nak orang belanja kan kan kan..ahahahahaaa...


 what i order: my favorite lahh..single cheese burger & mushroom dan special ice-cream chocolate
ice-cream chocolate yang awesome...sedappp..macam ice-cream tutti frutti jugakk taw..texture yang soft dan sodapppp...


lepas tu jalan-jalan..usha orang sekeliling..pergi solat asar..pastu jalan-jalan lagi...hihii..


lepas tu pekena 'Baskin Robin 31' (nada macam dalam radio tu)...
flavor of the day...jamoca almond fudge + strawberry cheesecake ...nommnommnommm..

apa macam..kami melantak habiskannnnn..ahahahaa...

in love with tribal cardigan that i'm wearing..meterial stretchable & comfortable...warna nya pun cantik..kena dengan citarasa pika..ehehee...

mengeledah phone encik SR..sambil ambil gambar diri sendiri guna 3G camera..ahakks..

pika suka shawl tu..warna nya serious cantik..dah lama sangat beli..last 1 year ago i think...memang cun..selesa sangat and senang nak bentuk...nak buat my favorite style pun senang..btw, sesiapa nak tahu macam mana pika selalu pakai shawl acah-acah ada anting-anting tu..sila click SINI

dahh!!..jangan tengok lama-lama gambar ni..nanti jatuh cinta pulak kan..



sekarang kandugan cheese dalam badan pika sudah meningkattt...dengan itu..pika mengambil kesempatan untuk esok hari..yeayyy...sambil-sambil puasa..sambil-sambil diet..
ingat! jangan memboros (eleyhhh, ingat kan orang je lebih..nanti aku yang boros)


p/s: entry penuh gambar pika sorang jeee~ click LIKE ye ..ahahaaa...
*sila lempang laju-laju



thanks for reading this ^_^


9 comments:

  1. melaram sakan cik pika.
    neway
    slmt berpuasa ..

    ReplyDelete
  2. ahahaa..xde la melaram mana pun..weehee~

    ReplyDelete
  3. cantik colour tdung pqa..

    ReplyDelete
  4. CIK AISH: insyaallah...thanks for invite me :)

    ReplyDelete
  5. LIYA LAA: ahakss..thanks darling..biasa-biasa je ^_^

    ReplyDelete
  6. where did u buy ur cardigan eh? :D

    ReplyDelete