Monday, July 16, 2012

super something

assalammualaikum

hai, semua sihat kan..ahaaa..pika tahu..kalau tak korang mesti tak open blog sebab kat hospital..kan..

again..haruslah pasal pikalurve kesayangan ku..
hari sabtu hari tu pika ada LDK(latihan dalam kumpulan)..ye..kalau follow blog pika memang ada setiap semester..so, ini semester lima sudah ^^

group dalam LDK..tapi semester ini best sikit lahh..sebab ramai member-member yang kenal..weeheee~ takde lah bosan sangat kannn...


ahhh..tak mahu cerita pasal LDK......FUHHHH~
pika nak cerita al-kisah macam mana pika open booth hari sabtu tu...eheheee..lepas LDK kawan pika (Ain Suraya) offer open booth dengan dia..sangat la HAPPY!

mesti lah jawapan nya YA ;)

booth palinggggggg hujung..special edition (SE)


with the darlings..thanks for helping me with pikalurve and enjoying and shopping

berakhir sabtu malam...


bermula lah ahad pagi/tengahhari

le boss
muka nak semangat lebih..



items for sale...murahhh murahhh
boleh beli online with FREE POSTAGE



with the boys
ahaaa..thanks sebab sudi datang support! terharu sampai tergaru-garu...


gambar terakhir sebelum bersurai..agagagaa..
ehhh! siapa dalam cermin tu? semua ada dalam gambar..nampak creativity mereka ^_^


meet my long time ago friend..yop with his friend pink (lelaki baju putih tu taw)
ini pun terharu gak..dah lama tak jumpa..akhirnya berjumpa jugak mamat ini (mental sikit dia ni..ahahahaa..sorry yop kalau yop baca)


happy sebab ada member-member support pikalurve...
pika pun nak mintak kerjasama korang untuk support pikalurve taw taw...
you will be pikalurve's sweetheart 


boleh terus ke blogshop pika

lepas tu LIKE page



till then,


thanks for reading this ^_^

No comments:

Post a Comment