Friday, July 13, 2012

rumah pink

assalammualaikum


hi, jujur la pada pendapat pika..sebenci-benci perempuan warna pink..mesti ada perasaan minat ataupun mesti memiliki barangan warna pink..mesti punya lahhh! biasa lahh lumrah perempaun dengan warna pink kan kan kan...pika suka pink tapi lebih prefer warna purple ^_^


tadaaa~
rumah pink...comel kan....
macam rumah barbie dah pika tengok..kalau nak buat rumah sendiri kaler pink memang tak lahhh..tak berpa sesuai la pulak...

weeheeee~


memandangkan tak boleh nak buat rumah sendiri kaler pink...jadi pika design blog pika kaler pink..
apa pendapat korang? ok tak?

ok, serious simple..this is what i can afford to do..maklum lah tak berapa nak creative

tapi tapi tapi pika suka dengan hasilnyaaaaaa..simple ^_^

and header pun pika buat sendiri taw!
amaze jap!



sekarang everything under progress...so, wait and see! pika nak tukar sikit-sikit la..nak decorate cantik-cantik "rumah" kesayangan ku ini...sudikan diri anda mengikuti perkembangan blog pika..



hahahaaa...ok till then...byeeee


thanks for reading this ^_^

16 comments:

  1. Mak aihhh klo dpt rumah pink tu mmg x brgrak ke mana dah ! :D

    btw, sy pon suke design yg simple =))

    ReplyDelete
  2. kalau dapat rumah camtu,mmg tak g mane2 la jawab dia..duduk je lam rumah..eheee^^

    ReplyDelete
  3. dear tq so much 4 visiting mine k =) hehe..talking about this pinky thingy kn..suke tgk mmg iye but for having those stuff in pink colour hehehe mmg xpnah trdetik di hati lg la..hahaha sbb sy mmg kureng suke la utk DIRI SENDRI~ =D

    ReplyDelete
  4. CIK ZACK: ehehee..rumah pink pink je kan..memang rasa nak tayang kat orang je..semua pink...

    ReplyDelete
  5. LASKAR PELANGI: wahhh! sama lahh..

    ReplyDelete
  6. SIZZLING SUZAI: most welcome dear...thanks for visit mine tooo :)

    yess..pink is in every girls....

    ReplyDelete
  7. huh.. sakit mata shafiq tengok color pink nie.. hehehe ^^

    ReplyDelete
  8. ahahaa..lelaki memang sakit mata tgok pink..hihii..

    ReplyDelete
  9. cute je design tu pika. pkai photoshop eh? bole la ajar nnt. hehe

    ReplyDelete
  10. thanks...takde lahh..pika tak reti guna photoshop pun..eheheee..

    ReplyDelete
  11. pelik pulak bile tgk rumah pink walaupon peminat pink, hikhik~~

    ReplyDelete
  12. ehehee..betul tu...tu yg buat blog kaler pink ^^

    ReplyDelete
  13. Hee betul lah :p fya x suka sgt pink tp mmg ada few brg nk kaler pink. Hehe btw blog cntk :)

    ReplyDelete
  14. ohhh..biasa lah tu..nama pun perempuan kan..thanks darling :)

    ReplyDelete