Sunday, July 01, 2012

Review: liquid liner in2it

assalammualaikum

hi,another review, sebab yang bertanya kat pika tentang eyeliner apa yang pika selalu pakai so today pika kan share dengan anda semua..mostly ramai yang menggunakan nyaaa..*pika rasa lahh..
liquid liner is my favorite eyeliner..sebab mudah nak buat wing and eyecat bagai..easy to apply...one of my favorite liquid liner is....
in2it liquid liner



pika suka sebab:-
dia menggunakan berus nyloon which is sangat lembut
mudah nak apply
cepat kering dan tahan
nak buat wing or eyecat pun senang
harga berpatutan..murah je..below RM20
mudah dibersihkan dan tak comot
mudah nak erase kalau tercomot sampai kelopak mata



warna black..
boleh dapati dimana-mana guardian atau watson berhampiran dengan anda



so, my basic je kalau nak pergi kuliah..pika pakai eyeliner and buat wing sikit..weehuuu~
sangat lahh kegemaran..



so, pika harap entry ini sedikit sebanyak membantu anda untuk membuat pilihan dalam memilih eyeliner especially liquid liner..buat newbee yang nak mencuba liquid liner..pika suggestkan in2it ini lahh..once you wear it, you will love it!



till then, do check out my other review keyh..


thanks for reading this ^_^

6 comments: