Thursday, July 12, 2012

Review: in2it Lip Treat

assalammualaikum

seperti yang dijanjikan yang pika pernah mention dalam entry INI

dah faham kan?

okay lahh okay lahh..nak jadikan cerita lepas dah pergi dental care hari tu pika ke guardian untuk mencuci mata..wink wink ^_^

lepas itu terpikat dengan satu product ni iaitu in2it Lip Treat...
memandangkan pika punya bibir pun cepat merekah so nak jugak cuba :)



 untuk keterangan lebih lanjut..........


terdapat 4 jenis perisa yang memikat sanubari iaitu vanilla, strawberry, orange and raspberry..jadi apa pilihan anda..yang mana memikat bagi anda?


as for me, pika choose Vanilla...auww! favorite! sebab bila cakap tu ada bau-bau vanilla sikit..eheheee...

boleh di dapati di Guardian dan Watsons dan lain-lain cawangan yang ada in2it lahh
Price: RM6.90 ONLY !
*sangat murahhhh....


so this the result that i got :-

pika ini memang seronok sebab rasa vanilla..yummyummm..
memang melembab kan bibir yang kering
buat bibir terasa dan nampak munggil sikit...
warna berubah tak terlalu ketara sangat sebab ianya more natural lips
natural lip tu maksudnya still kena apply lipstick kalau nak bibir kaler-kaler


this is my face after solat..muka sok sok suchi gitu (ye, sila abaikan eyebag sy..TQ) pika wearing in2it lips treat time ni..tu yang beriya-iya nak ambil gambar..agagagaaaa...
seem natural je kan..takde kaler-kaler sangat..time ni memang 100% lip treat je..xde lipstick kaler-kaler pape pun..bibir pika agak gelap di bahagian atas..kesian kan? i know..huhuhuuu

so, kalau pika nak kaler-kaler sikit bibirnya pika akan dotdotkan sikit lipstick dekat bibir nak nampakkan kalernyaa..lepas dah dotdotkan pun still ada flavor vanilla taw!.lips treat ni tak long lasting sangat..elyhhhh biasalah kan, mana ada lipstick/lips balm yang long lasting..lepas makan habis la..then reapply..paling lama nak tahan pun dalam 3-4 jam..paling lama yang pika pernah cuba lahh..tak tahu la kalau korang pulak..(nampak sangat aku kuat makan ann..huhuuu..


as for me, in2it ini memang one of my favorite brand for cosmetic sebab harga yang sangat affordable dan semua jenis alat solek ada, bermula dari yang asas sampai touch up yang terakhir..quality dan hasil nya yang AWESOME :)



stay tuned for more review next time...
insyaallah :)




thanks for reading this ^_^

2 comments:

  1. I should try it right now. thanks for sharing :)

    ReplyDelete
  2. yeayy, i'm happy to sharing ^_^
    hope this suite you darling..

    ReplyDelete