Tuesday, July 17, 2012

Review: AVON ultra luxury eyeliner

assalammualaikum

selain liquid liner..pika gemar jugak pencil/stick liner..sebab mudah tapi kadang-kadang tu mudah smuge atau comot kalau kita gosok-gosok mata..pastu jadi macam mata panda..pastu kawan-kawan pika selalu tanya macam mana nak elekkan dari comot

tips sikit:-
jangan pakai terlalu tebal
jangan apply terlalu banyak line
pastikan mata pencil eyeliner tu tak tumpul dan tak terlalu tajam
elak kan dari gosok mata dengan drastik yang melampau

itu sahaja..harap-harap tips ini sedikit sebanyak membantu ^^


biasanya pika akan menggunakan eyeliner stick dari AVON jugak but this time nak try something new ..kalau AVON stick tu tak payah nak sharpener..tapi kalau AVON ultra luxury eyeliner tu kena asah ataupun kena sharpener..but this still fine

pika suka sebab:-
mudah nak apply
texture yang lembut, so tak sakit mata
warna brown nya yang seems natural sangat
tahan lama jugak..
tak mudah smuge atau comot
tak sakit mata kalau apply dekat waterline


kalau pencil punya kena rajin asah lahh kalau tak memang tumpul...
kalau stick senang sikit..roll je dah keluar..tapi kalau pencil jimat sikit..ehehee

boleh beli dekat mana-mana cawangan AVON berhampiran anda dengan harga RM7.90 ONLY
murah-murah..kalau ada promotion lagi murahhhh!


i'm wearing it

p/s: selalunya pika akan apply pencil/stick liner dekat bahagian bawah mata..pastu bahagian atas..pika akan guna liquidliner



hope you guys like this review..
do check out my other product review :)




thanks for reading this ^_^

4 comments:

  1. wahh nice jugak. murah pun murah. sy kalau yg pencil pakai mybeline pencil eyeliner. ok jugak smooth n terang. ;)

    ReplyDelete
  2. eyeliner avon mmg not bad kan =)

    ReplyDelete
  3. CIK NANA: yes..maybelinne pun ok jugakk :)

    ReplyDelete
  4. ZOEY ZAU YAH: yess..avon punya eyeliner memang best and affordable!

    ReplyDelete