Saturday, July 28, 2012

how to style lolita dress

assalammualaikum

hi, today pika nak cerita how to style lolita dress by pikalurve..well as i mention before that lolita dress is one of pikalurve's creation..i realy have big expectation on this dress...which is easy to wear & style it..lolita dress also comfortable and loose :)


first style

lolita dress in yellow mustard 

what i'm wearing :-
unbranded shawl 2D
orchid black inner
lolita dress from pikalurve
lee bleack jeans
wardrobe rehab handbag


second style



what i'm wearing:-
flea market wider shawl
orchid black inner
lolita dress from pikalurve
wardrobe rehab handbag
flipflop sandal
mix&match accessories



this is how i style lolita dress..i prefer to wear a loose inner with this lolita dress...korang boleh jugak gayakan lolita dress ni dengan cardigan as long as it cover your arm..selain tu pika gemar memakai nya dengan seluar...actually, lolita dress ni very suitable if you wear it with long skirt..dia akan jadi macam baju kurung moden gitu..very stylish..


dan

bermacam-macam style lagi....




so raya ni, pika memang akan gayakan lolita dress ini dengan skirt labuh..
anda bagaimana? nak gayakan lolita dress jugak...
boleh ORDER terus ke
BLOGSHOP or FACEBOOK
click LIKE sekali ye :)




thanks for reading this ^_^

4 comments:

  1. I lobe the blue bow on the first picture ^^

    ReplyDelete
  2. comel nye hai..
    sbb org yg pakai comel kot

    ReplyDelete
  3. huhu...lolita dress ni memang comel laa..semua pakai pun jadi comel :)

    ReplyDelete