Sunday, July 08, 2012

girl's night out

assalammualaikum

hi, bila merujuk pada tajuk..agak liar di situ ye..macam kami ini pergi ke party liar..haarhaarhaaar..kelakar..tolong jangan salah faham pulak...maksud yang cuba pika nyata kan ialah..kami gadis-gadis keluar shopping di waktu malam..alaaa...faham-faham sendiri la ye ^_^

actually, takde la malam mana sangat pun...kami bertoloak dalam pukul 5 petang..saja nak jalan-jalan disekitar kuala pilah...jadinya destinasi yang terpilih ialah bahau..well, sapo orang nogori kompem tahu punyaaaaaa....kalau nak harapkan pekan pilah ni, memang macam pekan hantu..pukul 6 petang semua kedai dah tutup...seram bukan.!


aummmmm :)


tempat yang menjadi pilihan ialah..kiara square kot nama tepat tu..rasanya lahhh..errr..sekali salah..ahahahaaaa...

sampai sana jalan-jalan tak ingat dunia..pastu tetiba teringat sebab perut kelaparannn..pastu baru terhegeh-hegeh nak mencari tempat makan..walayehhhh..tak tahu nak makan apa...jadinya serbu saja marrybrown..tu pun susah nak cari pintu masuk taw! agagagagaaa...

what i order..something a-licious macam tu lah mana nyaaa..
sedap jugak tapi kuantiti nya sikit..mungkin sebab pinggan terlalu besar menampakkan kuantitinya sikit kot...kalau pinggan nya kecil sikit mungkin nampak regular jaaa..



tapi alhamdulillah pika dapat menampung kekenyangan...ehehee...

OOTD:
unbranded leopard shawl *fav
vintage star shirt
scarlet green cardigan
lee black jeans
accessories cotton on / vincci
clubmod handbag


hangging out with my housemate 
ahahaaa..housemate ini jugak merupakan classmate pika...


lepas makan..jejalan and shopping..sebab ada sale and sale...tak tahu lah sekarang tengah sale apa..tapi memang rambang mata kejap...murah-murah pulak tu...dalam RM30 dah dapat dress...serious rambang mata...kalau dekat KL tak dapat dress tu RM30..paling tak pun dalam RM60++ macam tu...syiokkk nyaaaaa.. (tangan bertepuk tampar)

syiokkk syiokk jugak..tetapi kena control diri jugak..jangan membazair...


pastu berehat sambil menghirup udara segar malam gitu..ahahahaa..pastu masing-masing kedip-kedip mata nampak durian..tapi gambar time makan durian takde sebab semua nya kusyuk makan durian..eheee..nommnommmnommmm..


lepas tu best sikit sebab konon-konon nak ondaway balik pilah pastu ternampak fun fair..terus pusing kereta and cari parking...punya la sanggup parking jauh pun sebab penuhh..jadinya berjalan terus ke fun fair...kalau dekat fun fair ni memang suka main game yang extremee jaa..kalau setakat nak baling-baling dapat hadiah tu memang tak lahhh..rugi yooo...

lepas tu naik "menatang" ..kinda extreme game..tak tahu nama apanya...tapi memang best and puas hati..nak masuk kena guna dua token (satu token RM2) ...


tapi memang puas hati la..walaupun pusingan nya tak banyak..tapi laju nam mamp*s kot "menatang" ni berputar..memang pika menjerit je lahhhh..ngahahahaaa...time tu takde cover menda...


happy face ^_^


walaupun separuh hari..tapi bestt!


till then

p/s: tunggu cerita kami ke melaka pulak..



thanks for reading this ^_^


8 comments:

  1. dah lame x mkn kt marrybrown. mcm sedap jeee ;)

    ReplyDelete
  2. uuuu leopard..cool..

    tak pernah makan merrybrown, cm sedap. nak cuba nak cuba..hehe

    ReplyDelete
  3. yess..i love leopard print ^^
    nanti cuba lahh...not bad jugakk :)

    ReplyDelete
  4. gmbr mkanan tu buat aku trasa nak gerak pi dapor,goreng french fries pkul 1 pagi.argghh

    ReplyDelete