Sunday, July 15, 2012

ask for permission please

assalammualaikum

hi, dimalam yang sepi walaupun takde lahh sepi mana..pika kepenatan baru balik dari open booth dekat UiTM di hatiku (n.sembilan)..pika pun exited nak upload gambarr-gambarr dekat FB lahhh..pastu tengah online FB..and ada kawan pika (Farahnajwa) inform pika yang ada fakers..curi gambar pika pastu buat DP pulak tu..pika tak boleh tengok profile nya sebab dia private gambar-gambar...pelik sangat sebab pika ni bukan nye retiss apa tah lagi femes-amess, kenapa nak guna gambar pika..kan..pika hanya blogger yang tegarrr..ehee..

dah hantar massage warning dah..tapi takde respond..jadinya nak mintak jasa baik kawan-kawan pika agar report/block profile ni...

pika bukan apa..tak nak orang salah faham..takut dia update status yang bukan-bukan pastu orang mungkin ingat pika yang buat..sebab sah-sah gambar pika...mintak tolong jasa baik anda semua ye..
thank you ^_^

pelik gak kenapa pilih gambar pika? hurmmm...bertambah pelik apabila gambar tu pika tak letak dalam FB pun..cuma ada dalam blog sahaja..pika suspek dia mungkin juga pembaca blog pika...apa-apa pun terima kasih sebab sudi baca blog pika..tapi minta kerjasama anda supaya tidak salah menggunakan gambar pika tanpa kebenaran ye..thanks


pika cuma ada satu account facebook sahaja
pastu cuma ada satu FB page


lepas ni nak kena letak link url blog la semua gambar-gambar pika..benda paling malas nak buat..nak edit-edit ni..aishhhhh...


goodnight! BYEEE...


thanks for reading this ^_^

2 comments:

  1. fanatic kt pika kot? tp mcm seram la org buat mcm tu...

    ReplyDelete