Saturday, June 30, 2012

yang dikatakan "kembar" pika dah kahwin

assalammualaikum


hai, sebab time pika dulu-dulu time first time buat blog ada ramai yang comment muka pika macam Irine Nadia Marchello blogger femes tu..ye ye pika tahu mesti korang semua tengah buat tangan dibahu mata keatas kan seleps baca benda statement ini..haha jauh kot nak samakan pika dngan dia..tapi kami still ada persamaan..kami sebaya..ahahaa.. ^_^

ahaaa..pika tahu time irine update blog dia and semalam dia post kat page FB...
arhhh..so sweet kan mereka ni..

Dear Irine, semoga diberkati Illahi..semoga hubungan berkekalan hingga hujung nyawa..dapat anak yang ramai-ramai sebab kahwin muda lagi ni..jadi isteri yang bertanggungjawab..ehehehee..
amin amin ya rabbalalamin



kenapa lah boleh dikatakan muka pika sama dengan irine ni ye..
semua gara-gara kak susuegodday la ni..hihii...


okay lahh..


till then


thanks for reading this ^_^



4 comments:

  1. tangan didada mata keatas..hahaha sweet giler diorang ni

    ReplyDelete
  2. salam..hye awakkk...kte muncul lg :P
    heheh..jom jemput ke blog kte pulaa... syiralokman.blogspot.com

    ReplyDelete