Monday, June 18, 2012

semester lima

assalammualaikum


hello readers yang awesome, ahaaa..i leaving...elehh kecoh macam tak balik rumah dah..macam pergi overseas gitu..ahahaaa...

okayy, my study life starting back..wish me a very goodluck for this final semester of studying and get ready for my practical (tahun dpn kott)...weehuuu~


senyum lebOrr untuk anda semuaa..

what i wore:
crumple shawl (wider size) from pikalurve
scarlet top
lee black jeans
studded handbag *my fav


sebelum balik ingatkan nak setle pasal handfone yang ada problem tu, tp orang tu kata lambat lagi...saborr je lahh...lepas tu, meneman kawan ke pavilion jap...sambil tunggu dia uruskan urusan dia..sempat la pika shopping sikit..pika beli 3pcs of chunky ring je..aww! benda yang pika tak boleh resist taw..obsess gilaaaaa dengan chunky ring ni...perfect gift for me i think ^_^


so, semalaman kemas barang...
k.pilah , here we come!

ini hanyalah separuh dari barang yang pika nak bawak..maksudnya ada lagi...ahahahaa..perempuan memang sah-sah kan....dari jauh dah boleh nampak mee segera kan..hahhaaa..itu memang keperluan asas buat student..ngee~


ok, wish me GOODLUCK and SUCCESS okay..


nanti kalau ada rezeki dan masa lapang, pika update lagi...


byee...


thanks for reading this ^_^




6 comments:

  1. cantiklah shawl tuan belog..hehe pape pon, gud luck 4 ur final sem okeh! =D

    ReplyDelete
  2. MIZZ ERMA:terima kasih darling.. beli la dekat pikalurve yayang :)

    ReplyDelete
  3. LASKAR PELANGI: terima kasih awakk :)

    ReplyDelete
  4. maggie makanan wajib student hihi..g.luck ;)

    ReplyDelete