Friday, June 15, 2012

learning something new

assalammualaikum


hello readers...

nothing much..saja nak berbelog sebab hati girang gudah gulana (tak tahu maksud apa..pakai taip je) .. sepatutnyaa pika kena ada di U..well, dah starting my study life back! so extra focusing on my study and less focusing for jalan-jalan & shopping and also for pikalurve..sebab susah nak bahagikan masa untuk online bila dah start study and sumber tenet nak online pun tak sekuat mana dalam hutan itu ye..pika adalah antara gadis yang kurang terer untuk bahagikan masanya dengan baik..tapi masih dapat manage diri dengan happy dan rapi gitu! ohohooo..apa-apa pun pika still akan sedaya upaya untuk layan semua pikalurve's sweetheart and masih tegar untuk berblog!


jenggjengg...dah ada pengalaman cukur jambul baby..yeayy...
lepas ini tak lah kekok sangat nak cukur jambul mana-mana baby lagi..dah reti..wink wink ^_^
ada sesiapa nak offer baby bagi pika cukur jambul! agagagagaaa...

*picture creadit to Fatin Hanani


baby cute Adelia Izz Zahra..ini sama sekali bukan baby pika mahupun kakak pika..ini baby kepada kakak kawan pika, Cik Fatin...

*picture creadit to Fatin Hanani

orang dah jemput kita pun hadirkan lah diri dengan rasa kembang kempisnya..datang tengok baby and cukur jambul...and sepatutnya pika kena makeup kakak dia dan malangnya barang makeup tertinggal dirumah..apa punya tukang solek la tertinggal makeup ..agagagaaa...

learn from my mistake ;)



ahaaa..lepas ni baby Afrina Amanina (puteri Maksu pika) ini pulak jadi mangsa....ngehhngehhngehhh..
insyaallah, kalau takde apa-apa halangan maksu pika kata dia nak buat majlis cukur jambul untuk puterinya pada 30 june ni..dan sangat berharap pika tak busy and dapat balik untuk memeriahkan majlis yang akan datang..


doakan pika cepat kurus ye :)
ok, tetiba takde kena mengena dengan baby-baby yang cute diatas..ahahahaa



byeee..

thanks for reading this ^_^

2 comments:

  1. hihihi..conclusion yg menarik..leh je tu kurus ye..tp ok la skrg..comel mcm baby2 kat ats tu.cantik!

    ReplyDelete
  2. ahahaa..thanks darling..doa-doa kan i kurus ye..

    ReplyDelete