Tuesday, June 12, 2012

karaoke pun boleh

assalammualaikum

seronoknyaaaa pika dapat update blog kesayangan ini!!!serious seronok..sayang ketat-ketat dekat blog pika ni...muahhmuahhmuahhh..eheheeee..

bukan apa..lately ada problem sikit nak updating anything and something..blog skesayangan ini lahh yang pika amat rindu..rela tak on FB janji dapat update blog or open blog..pika seorang blogger tegar! :)

ok, tamau berleter panjanggggg leborrr...

al-kisah nak cerita beberapa minggu yang lepas pika ke ipoh perak untuk menemani kawan pika (rabiahJ) ke rumah sewa nya disana..memangdangkan dia study di poli kat ipoh so, dia nak ambil a few stuff yang tertinggal di rumah sewa nya..and she brings me along together..yippy! pika memang hobi berjalan-jalan..ngeee~


ad this is me..maaf atas comot di muka itu :)
al-maklumlahh..pika baru mencuba nak buat shading..and sekarang dah semakin improve! i like! 


on the way nak ke ipoh mesti lah berhenti rehat seketika.............
pantang nampak COOL BLOG! 


as we arrive..settle barang-barang rabiah and having a perfect meal that is laksa dekat tengah-tengah hujan..weeee~ what a memory !


as you can se..dah sampai ipoh aktiviti nya ialah karaoke!


rabiahJ and her friend..


rabiah singing..while i'm choosing the song..wait for the queue..
  as you can notice rabiah wearing sateen shawl from pikalurve and i'm wearing PolkaDots crumple shawl (wider size) from pikalurve also! superbb loving it!

as we done singing..tak main bowling pun....

saja bergambar :)


as you can see the journey!

actually banyak aktiviti nyaaa..macam-macam..ini je yang sempat di rakam..huhuu..
kita makan dalam hujan..jalan dekat datarang ipoh and makan lagi..jalan-jalan..and stersekat dalam jem dekat highway..huhuuuu..


btw, thanks to rabiahJ and her friend ^_^



byeeee..


thanks for reading this entry

No comments:

Post a Comment